40 év Rock aranyba foglalva

 2021.12.23 13:56  |  livethemoment.hu  |   245
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Jó hírt kapott a MOBILMÁNIA gárdája: a CD eladások és digitális forgalmak összesitése alapján - a Bajnok / Zefi 40 lemez elérte az ARANYLEMEZ státuszt!

A Kékesi „Bajnok” László és Zeffer András „Zefi” nevével fémjelzett BAJNOK & ZEFI 40 című jubileumi válogatáslemez2020-ban jelent meg, amelyen az elmúlt 40 év közös zenekarai (P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia) dalaiból választották ki 20-20 szerzeményüket. A dalokat a Mobilmánia muzsikusai (Gamsz Árpád, Zeffer András, Kékesi László, Donászy Tibor, Nusser Ernő) mellett többek között olyan neves közreműködők előadásában hallhatjuk mint:Charlie, Keresztes Ildikó, Szandi, Pataky Attila, Nagy Feró, Varga Miklós, Takáts Tomi, Kalapács József, Nyerges Attila, Roy, Sipos Péter, Sipos Tamás, Szirota Jennifer, Kálmán György, Rudán Joe, Kiss Zoltán, illetve akik a lemezen zenélnek: mint példáulZávodi János, Alapi István, Lukács Peta, Fischer László, Frenreisz Károly, Csillag Endre, Bogdán Csaba, Szijártó Zsolti, Cserfalvi „Töfi” Zoltán, Jankai Béla, Horváth Miklós…

A lemez megjelenését december 23-án KARÁCSONYI NAGYKONCERT követi a Budapest Sportarénában. A koncertet három nappal megelőzően érkezett a jó hír, hogy az album elérte az aranylemez státuszt.

- „A koncert eddig is sok ünneplésre adott lehetőséget, a fellépők közül, hogy csak pár születésnapot említsünk: Bajnok 70, Horváth Attila 70 és Pataky Attila tortájára is idén került fel a 70-es szám, míg Frenreisz Károly 75, Závodi Janó pedig éppen a koncert befejezése napján – szenteste - ünnepli velünk a születésnapját. Ezzel a hírrel, hogy az album aranylemez lett, eggyel több okunk lesz az ünneplésre” -vallja Zeffer András.
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 79 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1319142.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 3 napja 2 órája
Wolf Kati életében az anyaság és a karrier jól megfér egymás mellett
Koncertajánló
A The Cure ismét Budapesten ad koncertet
2022. október 26.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: