A Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi nem kér a cirkuszból

 2021.11.05 13:45  |  livethemoment.hu  |   228
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0A Honeybeast tagjai sem ússzák meg a szakítás keserű tapasztalatát. Új videójukban, a „Cirkuszban” az elválás fekete-fehér valóságát tárják elénk. Kíváncsi vagy, ők hogyan élték meg?

„Inkább egyedül vagyok jól, mint párban rosszul.”

„A klip a rossz szakításról, az azt megelőző se veled, se nélküled kapcsolatról, valamint az azzal járóveszekedések és kibékülések sorozatáról szól. A cirkusz erre a káoszra utal, a végkövetkeztetés pedig a szakítás. Azt gondolom, hogy – bár ritka -, de lehet pozitívan is elválni; könnyebb, ha már nem szeretik egymást annyira. Az én tapasztalatom az, hogy ha a két ember nagyon szereti egymást, mégsem tudnak együtt élni, akkor minden esetben rettenetesen fájdalmas a szakítás. Ilyenkor atomokra széttéped magadat ahhoz, hogy lefejtsd magadról a párodat. A szerelem tényleg vak, és van, hogy olyan vágányra visz, amelyre nem szabadna. Ami engem illet azt vallom, hogy ha nincs harmónia egy kapcsolatban, akkor inkább egyedül járom az utamat, és inkább egyedül vagyok jól, mint párban rosszul.” – vallja be Tarján Zsófi, aki egy korábbi fájdalmas szakítás után, jelenleg szingliként él, és otthonát most csak kis kedvencével, Lajos kutyussal osztja meg.

„Női aspektusból írtam meg a dal szövegét, a klip is a lány szemszögéből bontja ki a szakításhoz vezető szerelmi történetet.” – osztja meg velünk Bencsik-Kovács Zoltán a zenekar alapítója, a dal szerzője, aki azt is elárulta, hogy jelenlegi párjával nagyon a helyén érzi magát, hiszen nemrégiben született meg kislányuk, aki a zenész második gyermeke.

A videót Noszvaj környékén forgatták egy építészeti remekmű házban, melyet az együttes egyik rajongója ajánlott fel a forgatáshoz. A rendező - a „Ha meghalok” klipért is felelős - Dudás Balázs, akit filmszakmában jól ismernek temérdek fesztiváldíjat bezsebelt kisjátékfilmjei a Két csík (2019) és a Welcome (2017) óta. Ismét műfaji határokat feszegetve egy kisfilmet hozott létre a Honeybeast új dalához, bő introval és művészi színvonalú képsorokkal. „Nagyon büszke vagyok arra, hogy miközben mindenki egyre minimálabb köntösben mutatja be a mondanivalóját, mi belevágtunk egy fekete-fehér rövidfilmbe, amelyben profi színészek(Hermányi Mariann és Kenéz Ágoston) fejtik ki a dal mondanivalóját.” –fűzi hozzá Zsófi.
Forrás: www.napmedia.hu
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 79 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1319144.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 3 napja 2 órája
Wolf Kati életében az anyaság és a karrier jól megfér egymás mellett
Koncertajánló
A The Cure ismét Budapesten ad koncertet
2022. október 26.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: