A The Biebers legújabb meglepetése

 2021.09.17 17:26  |  livethemoment.hu  |   838
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Teljesen új zenei irányzatra váltott a The Biebers: a legfrissebb, Későn érkezem című daluk ugyanis nemcsak műfajilag, hanem a hozzá készült videoklip tekintetében is új fejezetet nyit a banda történetében. Ráadásul Puskás Peti és Ekanem Bálint mellett most először Puskás Danit is hallhatja énekelni a közönség. A ‘Későn érkezem’ a zenekar készülő harmadik nagylemezének második előfutára, a dalszöveget pedig Bánki Beni jegyzi.

„Egyáltalán nem terveztem, hogy ilyen módon is kilépek a reflektorfénybe, abszolút spontán döntés volt” – árulta el Puskás Dani. „Nagyon könnyen tudtam azonosulni a szöveggel és amikor felénekeltem a demót, olyan pozitív visszajelzéseket kaptam a tagoktól, hogy a dal végleges verziójából se vágtak ki” - mesélte nevetve és rögtön hozzátette azt is, azért még mindig zavarban van, hogy ezúttal énekesként tűnhet fel a The Biebers klipjében Puskás Peti és Ekanem Bálint mellett. „Dani a zenekar egyik alapítója, zeneszerzője, producere szerintem ebben a számban teljesedik ki igazán, és mindhárman éppen azt a részt énekeljük, ami a legjobban áll nekünk” - hangsúlyozta Ekanem Bálint.

„Az elmúlt időszak egyébként is az új szerepekről szólt: én férj lettem, ráadásul Dani állt mellettem tanúként a nagy napon. Már ezzel is kilépett egy kicsit a komfortzónájából, most pedig énekesként is megmutatja magát. Mi jöhet még?” - tette fel a kérdést nevetve a zenekar frontembere, Puskás Peti.

A The Biebersnek nem titkolt célja, hogy új korszakot nyissanak a banda életében. „Egy frissebb, újabb megvalósításra törekedtünk”
– mondta Dani. „Ez a változás már a legutóbbi, Lehetett volna másképp című számunkban is megfigyelhető volt. Bár még megvannak benne azok az elemek, amelyek a ’80-as évekre emlékeztetnek, de már sokkal inkább egy elektronikus zenei vonalon mozog.” Bálint pedig kiemelte, a jövőben hasonló stílusú dalokat szeretnének kiadni. „Ki merem jelenteni, hogy a Későn érkezem az egyik legjobban sikerült felvételünk. Úgy érzem, ezen az úton érdemes tovább haladnunk, reméljük a közönségünk is így érzi majd.”

A The Biebers nemcsak zeneileg nyitott új fejezetet ezzel a számmal, hanem a budapesti éjszaka legszebb pontjain játszódó klippel is. „Régóta terveztünk egy olyan videót, ami nem csak egy image klip, hanem főként egy történetet mesél el” – osztotta meg Peti. „Négy napon keresztül forgattuk a kisfilmet Büki Balázs rendezésében, az eredmény pedig túlszárnyalta minden elképzelésünket” – jelentette ki Peti a videóról, amelyben egy egyoldalú szerelmet mutatnak be a viszonzásra vágyó fél oldaláról. Emellett természetesen a három énekes is megjelenik a videóban.
A hét tagú zenekar jelenleg nagy koncertre készül, ugyanis október 9-én a budapesti Akvárium Klubban lépnek majd fel.
Forrás: www.napmedia.hu
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Hétvégi programajánló

Klipszavazás

Az oldal által szponzorált klippremier

CORY aka HAPPY GANG
Sokáig voltam távol - hip hop remix 2021.
     
Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 3 év és 155 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
999312.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 8 órája 25 perce
Új arcát mutatja meg az énekes-dalszerző, BariLaci
Koncertajánló
Alanis Morissette újra Budapesten
2021. november 3.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: