Édes meglepetéssel kedveskedik a népszerű dalszövegíró, „Fagyi” idő van

 2021.05.01 20:21  |  livethemoment.hu  |   505
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Major Eszter neve nem csak a szülőknek lehet ismerős, akik leporellóit rongyosra forgatták az esti altatásnál, hanem bizony mindenkinek, hiszen Eszter megannyi dalt írt a hazai zenészvilág krémjének. Dolgozott együtt például Zsédával, Wolf Katival, Szekeres Andriennel, Oláh Gergővel, Kökény Attilával, számtalan dalt írt a Hooligansnek, Cserpes Laurának vagy éppen Éliás Jr-nak, akivel most közös zenét hoznak, megérkezett a „Fagyi”, pár gombóc vidámság.

„A Fagyit a reggae- lüktetése miatt választottam, és persze mert szeretem a fagyit. A lemezt az igényes zenét hallgató, gondolkodó szülők gyermekeinek ajánlom, akiknek a zene mellett a szöveg is fontos egy dalban”- mondta a dallal kapcsolatban Éliás Jr.

A dal a „Napraforgók” lemezen jelent meg, ez a második szerzemény, amit videóra visznek az alkotók, ráadásul nem is akármilyen formában.

„Ahogy kitavaszodik, nálunk kötelező program a gyerekekkel és a nagyszülőkkel a hétvégi fagyizás. A fiunk, Misi másik nagy kedvence pedig a Lego. A téma így adott volt, majd a férjem, Lázár Tibor fejéből kipattant a stop motion video ötlete”- mesélte Eszter.

A varázslatos klipben egy fiatal lány megvalósítja az álmát, miközben megismerkedik Harry Potterékkel, és láthatjuk, hogy még a Star Wars univerzum sem tud ellenállni a fagyi erejének.

A „Napraforgók” albumot 2019-ben Fonogram díjra is jelölték, melynek zenéjét Dusík Gábor szerezte, és olyan ismert énekesek szerepelnek rajta, mint Szekeres Adrien, Völgyesi Gabi, Kocsis Tibor, Csipa, Kökény Attila vagy Éliás Gyula Jr., aki a ‘Fagyi’ című dalt énekli.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Az oldal által szponzorált klippremier

CORY aka HAPPY GANG
Sokáig voltam távol - hip hop remix 2021.
     
Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 3 év és 23 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
853303.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 13 órája 19 perce
Megható történettel és őszinte példamutatással érkezik az Ocho Macho legújabb szerzeménye
Fesztiválajánló
Kiszabadul a kultúra - Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál
2021. július 1. - 29.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: