Igazi lazulós, nyári hangulat: Megjelent Zsüd új klipje

 2021.08.25 18:56  |  livethemoment.hu  |   588
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0A Bonnie egy limonádé dal, egy Rosé fröccs a nyári éjszakába, és nem is akar ennél több lenni. Zenei aláfestő a naplementéhez, barátokkal való találkozáshoz, flörtöléshez. A korábbi dalokhoz képest ez egy erősebb váltás, de nem kell sokat gondolni mögé, egészen egyszerűen meguntam a zenei értelemben vett nyomasztást, és szerettem volna átmenni a másik oldalra.

A lezárások alatt leginkább a kiszámíthatatlan pillanatok hiányoztak. A minap 4-6-ossal utaztam, és velem egyszerre szállt fel egy srác, kezében egy hangszóróval, amin hangosan szólt a zene. Elég hosszú és nehéz nap után voltam, úgyhogy bár a zene egyébként tetszett, meglehetősen mogorván megkértem, hogy kapcsolja ki a hangfalat. Már nem tudom visszaidézni, hogy pontosan mit mondott, de annyira őszintén és viccesen reagálta le, hogy végül egy megálló erejéig tök jót beszélgettünk, mielőtt leszállt, én meg valahogy csak mosolyogni tudtam utána. Az ilyen spontán és semmit nem akaró pillanatokról szól számomra ez a dal.

A Bonnie-hoz egy lyrics video is készült, ez életem első lyrics videója, amit valaha csináltam. A vizuális reprezentációnál sem az volt a lényeg, hogy legyen egy konkrét történet, csak egy hangulatot szerettem volna átadni.

Több dalon is dolgozom jelenleg, és több kollaborációra is lehet számítani a közeli jövőben. Nagyon élvezem ezeket a közös munkákat, a legkülönfélébb emberekkel és stílusokban alkotunk most! Annak is nagyon hálás vagyok, hogy a Nemzeti Kulturális Alap támogatja ezeket a szárnybontogatásokat, enélkül teljesen máshol tartana a projekt.Lesznek még később is könnyedebb dalok, de az nagyjából mindenre igaz, hogy a Zsüd projektben nem érdemes semmihez sem nagyon hozzászokni…


Bio

Producer, dalszerző, énekes. Electro-pop produkciójában szívesen kísérletezik műfajikeresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematicelemekből egyaránt. Az NKA Hangfoglaló Pályázat producereknek szóló támogatás első nyerteseinekegyike. 2021 március 12-én érkezik a bemutatkozó nagylemeze, amelyben több stílus keveredik.Szabadidejében, az imProSchool egyik vezető oktatója. Elsődleges zenei behatásai közé sorolhatóak:Bonobo, Sohn, Monolink, Weval, Zayde Wolf, Leifur James.


TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Hétvégi programajánló

Klipszavazás

Az oldal által szponzorált klippremier

CORY aka HAPPY GANG
Sokáig voltam távol - hip hop remix 2021.
     
Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 3 év és 155 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
999273.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 7 órája 47 perce
Új arcát mutatja meg az énekes-dalszerző, BariLaci
Koncertajánló
Alanis Morissette újra Budapesten
2021. november 3.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: