Lábas Viki és az OliverFromEarth új, közös dalukban elevenítik fel a gyerekkor súlytalanságát

 2021.08.25 19:05  |  livethemoment.hu  |   571
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Patocska Olivérék ezúttal hazánk egyik legkeresettebb női előadóművészével, egyben a Margaret Island frontemberével, Lábas Vikivel közösen alkottak egy új, a gyerekkori élményeket megidéző szerzeményt.

A könnyűzenei élvonalat képviselő Margaret Island együttes egyik meghatározó karakterjegye a frontember, Lábas Viki kiemelkedő személyiségével és jellegzetes hangjával. A tehetséges énekesnő most a népszerű duóval, az OliverFromEarth zenekarral működött együtt, és egy vadonatúj, toplista esélyes dallal és klippel idézik meg közösen a gondtalan gyermekkori pillanatokat.

„Legtöbben talán emlékszünk azokra az önfeledt pillanatokra, amelyek főként kicsiként érik az embert, felnőve viszont veszítünk abból a képességünkből, hogy az adott történésre összpontosítsunk. Úgy gondoltuk, itt az ideje emlékeztetni mindenkit, hogy ez továbbra is jelen van bennünk, felnőttekben, és néha ráérhetünk aggódni a világ baján, Viki gyermekien tiszta hangja pedig elengedhetetlen volt az élmény megidézéséhez. A videóklipet kiskorom egyik legkedveltebb helyszínén, Tiszaroffon forgattuk, ami szerintem tökéletesen szinkronizálja a zeneszámot” – összegezte koprodukciójának, a „Még ráérünk” szövegének hátterét Patocska Olivér, aki a videóklip rendezője is egyben.

Olivér a 2013-as X-Faktorban vált sokak kedvencévé, amikor a tehetségkutató második helyezetti pozíciójáig jutott el előző bandájával, a ByTheWay-jel. 2015 óta pedig Barabás Dáviddal alkot egy párost számos izgalmas zenével bekerülve a köztudatba. Megalakulása óta olyan izgalmas felvételeket köszönthetünk a formációnak, mint a Fiatal Tehetségekért díjat elnyert „Lófejű”, a Budapest Dal 2019 egyik nyertesszáma, az "A világ az enyém", és a Mintaapák sorozat egykori főcíméért felelős sláger. A fiúk együttműködtek már Fura Csével, Nágival és BLR-rel is, decemberben pedig a legendás zenésszel, Roy-jal kollaboráltak. Olivérék jól felismerhetők sajátos videóklipjeikről, a riói paralimpikonnal, Sztanó Györggyel is forgattak már egy felemelő kisfilmet "Hullámzom" címmel.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Hétvégi programajánló

Klipszavazás

Az oldal által szponzorált klippremier

CORY aka HAPPY GANG
Sokáig voltam távol - hip hop remix 2021.
     
Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 3 év és 155 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
999331.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 9 órája 1 perce
Új arcát mutatja meg az énekes-dalszerző, BariLaci
Koncertajánló
Alanis Morissette újra Budapesten
2021. november 3.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: