Megérkezett Békefi Viki és Ya Ou legújabb, minden falat áttörő szerelmi duettje

 2021.12.15 20:25  |  livethemoment.hu  |   204
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Szenvedélyes, őszinte dallal jelentkezett hazánk egyik legelbűvölőbb duója. A „Szembeszél" Békefi Viki és Ya Ou kapcsolatának gyengéd oldala mellett ezúttal annak küzdelmes pillanataiba is betekintést enged.

A „Sztárban Sztár leszek!" egykori győztese, a tüneményes színésznő-énekesnő Békefi Viki és a show műsorban második helyezett, sokoldalú dalszerző-énekes, Ya Ou nemcsak a magánéletben, de a zenében is nagyszerű párt alkotnak.

Első közös szerzeményük, az „Egész évben ölelnélek" egy könnyed, jó hangulatú karácsonyi felvétel volt, ami pont egy évvel ezelőtt jelent meg. A hamar ünnepi kedvenccé váló kollaboráció után idén egy túlfűtött, vadító közössel, a „TŰZ"-zel mutatták meg új oldalukat, amihez lenyűgöző koreográfiákban gazdag klip is forgott.

Most ismét egy dinamikus számot készítettek, amiről így mesélt Ya Ou: „Először csak szimplán elkezdtem írni egy dalt, majd amint megszületett egy mutatható verzió a refrénből, már tudtam, hogy a „Szembeszél" duettnek született. A végeredmény pedig felülmúlt minden várakozást. Még az unokáinknak is büszkén mutogatjuk majd!"

Viki első hallásra beleszeretett a szerzeménybe: „A mondanivalója fogott meg először, ugyanis ez a szám a kapcsolatunkról szól: a kezdetekről, a jelenünkről és a jövőnkről és persze arról a mindent elsöprő energiáról, ami köztünk van! Úgy berobban a refrén, hogy amikor hallgattam, már azonnal egy sztoriban, egy videóklipben láttam magunkat" - árulta el. „A kedvencem a kínai hangszer az elején, ami nagyon jó, ázsiai hangulatot kölcsönöz a zenének. Ezek is nagyon mi vagyunk, hiszen Ya Ou-n keresztül én is közelebb kerülhettem ehhez a kultúrához" - tette hozzá az énekesnő.

A „Szembeszél" egy szimbolikus elemekben gazdag klippel együtt érkezett, amiben a két előadót egy látszólagos fal választja el egymástól, miközben saját láncaik is fogságban tartják őket.

Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 79 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1319254.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 3 napja 3 órája
Wolf Kati életében az anyaság és a karrier jól megfér egymás mellett
Koncertajánló
A The Cure ismét Budapesten ad koncertet
2022. október 26.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: