Meghökkentő klippel érkezik az OliverFromEarth

 1 hete 0 napja  |  livethemoment.hu  |   224
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Meghökkentő klip, fülbemászó zene és őszinte szöveg- leginkább így lehetne jellemezni az OliverFromEarth formabontó újdonságát. Patocska Olivér és Barabás Dávid ezúttal az angyali arcú Nágival dolgozott össze, aki hangjával zsinórban kétszer is levette a DAL zsűrijét a lábáról.

A „Szerintem" egy merőben újító projekt volt az énekesektől, hiszen a kollaboráció ötlete nem kis vargabetűt vett.

„Személyesen sosem találkoztunk, csak tudtunk, hallottunk a másikról. A probléma ott kezdődött, hogy Ő csak rosszat hallott rólam korábban, de az elbeszélések szerint amit a neten talált rólam, az sem tett hozzá a rólam alkotott képhez. Részemről ez pont fordítva volt, én benne Magyarország zenei szférájának új fiatal női jelképét láttam. Egy természetes, végtelenül tehetséges és jól működő jelenségnek gondolom. Barabás Dávid szerzőtársammal osztálytársak voltak a Kőbányai zene stúdióban, így jött a bátorság, hogy rákérdezzek, vajon dolgozna-e velünk, mert mi örömmel"- kezd bele Olivér, és a választ már láthatjátok is, hiszen a nem mindennapi indulásból egy kifejezetten pozitív csalódás lett.

„Ismerős idegenek voltunk egymásnak már az első pillanatban. Jó érzés fogott el a közelében és így jött a gondolat, hogy olyan dalt írjunk, ami a legkézenfekvőbb a témáját tekintve. Vessük a gondolatainkat papírra egymásról, ahogyan abban a pillanatban elképzeljük, milyen lehet a másik. Ennél őszintébb tartalom nem is születhetett volna"- meséli Olivér.

A dalszöveg azonnal megragadja a hallgatót a maga mélyenszántó őszinteségével. Olivér és Nági hangja remekül játszik a bájos alapon, ehhez pedig egy rádióbarát dallam társul. A „Szerintem" egy megdöbbentő klippel érkezik, ami teljesen más szemszögből mutatja be a dal eredeti jelentését.

„A klip akár arról is szólhatott volna, hogy egy pár meglátja egymást a buszon, aztán lepereg közös életük filmje a fejükben, de nem szólítják le egymást, így a történet amilyen gyorsan elkezdődött, véget is ér. De mi inkább úgy döntöttünk, kontrasztot adunk a dalnak, ami a cukiság métert, ha nem akasztotta ki, akkor az is csak egy hajszálon múlhatott. A fent említett élethelyzetet egy morbid fantázia köré építettük fel, elképzeltük milyen lehet ugyanezt egy patológus szempontjából átélni. A humorérzék olyan, mint az étel. Nem mindenkinek jut belőle" teszi hozzá az énekes.Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Az oldal által szponzorált klippremier

CORY aka HAPPY GANG
Sokáig voltam távol - hip hop remix 2021.
     
Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 3 év és 23 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
853267.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 12 órája 52 perce
Megható történettel és őszinte példamutatással érkezik az Ocho Macho legújabb szerzeménye
Fesztiválajánló
Kiszabadul a kultúra - Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál
2021. július 1. - 29.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: