„Nemcsak a húszéveseké a világ”– jubileumi 11. Szenes Iván emlékkoncertfesztivál

 2021.08.27 19:28  |  livethemoment.hu  |   789
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Idén is megrendezik szeptember 5-én az ingyenes Szenes Iván Emlékkoncertet. Szenes Iván szerette maga körül a boldog embereket, többek között ezért hívja meg 11. alkalommal lánya Szenes Andrea, Édesapja kedvenc, józsefvárosi környezetébe vendégeit, hogy fesztivál hangulatba hozza a hallgatóságot.

A jubileumi Emlékkoncert, egy ingyenes zenei rendezvény, mely szeptember 5-én 18.30-tól kerül megrendezésre a Szenes Iván téren. Többkorosztályis képviselteti magát a színpadon a művésztiszt eletére. A generációkat összekötő dalokat többek között Gergely Robi, Kökény Attila, Kocsis Tibor, Zalatnay Sarolta, Opitz Barbi, Balázs Péter, Singh Viki, Voith Ági, Bodrogi Gyula, Csonka András, Nyári Károly és az Apostol együttes előadásában élheti át a közönség.

Mindenkinek van egy álma… Szenes Andreáé valóra vált, hiszen Édesapja halhatatlanná vált slágerei által, dalaival köztünk él, emberek százezreit hozza lázba és az új generáció is jól ismeri dalait. Szenes Andrea és Bodrogi Gyula azon viccelődtek pár éve, hogy ez a koncert egy másik generáció „szigetfesztiválja”. Jogosan, hiszen az esemény minden évben tízezres látogatottságú, Budapest egyik legnépszerűbb koncertjei közé tartozik, mindemellett Józsefváros egyik legnagyobb rendezvénye.

A legendás dalszövegíró nevéhez olyan slágerek köthetők, mint az Úgy szeretném meghálálni, Kicsit szomorkás a hangulatom máma, Kislány a zongoránál, Vuk dala, Nehéz a boldogságtól búcsút venni, Nemcsak a húszéveseké a világ, Kicsi gyere velem rózsát szedni, Találkozás egy régi szerelemmel, Mindenkinek van egy álma,
Mondd miért szeretsz te mást, Próbálj meg lazítani, vagy az Isten véled édes Piroskám. Szenes Iván gyermekkorától egészen 88 éves koráig élt és alkotott.
Józsefvárosban, az igazi otthonában, itt készítette 2000 dalát, 100 színdarabját, tucatnyi filmjét. Ráadásul már az ő édesapja is, Szenes Andor - a 30-as évek népszerű dalköltője – pontosan itt, ezen a téren alkotott annak idején LehárFerenccel és Kálmán Imrével.

Forrás: PResston PR
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Hétvégi programajánló

Klipszavazás

Az oldal által szponzorált klippremier

CORY aka HAPPY GANG
Sokáig voltam távol - hip hop remix 2021.
     
Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 3 év és 155 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
999330.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 8 órája 59 perce
Új arcát mutatja meg az énekes-dalszerző, BariLaci
Koncertajánló
Alanis Morissette újra Budapesten
2021. november 3.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: