Óda a fiatalsághoz: elkészült 2021 bulihimnusza

 2021.08.16 19:25  |  livethemoment.hu  |   460
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Az év egyik legígéretesebb pop-rap formációja, a Kultúrkör újabb sikervárományos dallal és izgalmas klippel jelentkezik.

Az utóbbi időben egyre nagyobb követőbázissal rendelkező trió, a szegedi Kultúrkör egy himnikus refrénnel és költői képekkel gazdagított dallal és a hozzá tartozó klippel jelentkezik. A slágervármányos szerzemény fülbemászó sorairól, a „Maradunk fiatalok"-ról kapta címét, és azt az eufórikus érzést örökíti meg, amit egy-egy jól sikerült bulis este alatt élünk át.

A klipben a Darvasi Áron, Király Tamás és Rudner Barnabás alkotta csapat többedmagával mulatja át az éjszakát, és a hajnali fények delíriumos hangulatát is megtapasztalhatjuk.

„Úgy gondolom, ha van egy jól elkészített videó, az felfogható félsikernek, és kiválóan tudja népszerűsíteni az adott dalt. Mi mindig arra törekszünk, hogy valódi "kisfilmeket" kreáljunk. A "Maradunk fiatalok" forgatási helyszínéül egyik kedvenc törzshelyünket, a szegedi Várkertet választottuk, és egy valós bulit sikerült képernyőre vinnünk" - mondta az előadó-dalszerzők egyike, Darvasi Áron, aki zenei pályája mellett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett színművész, rendező.

Az együttes további két tagja is tovább szélesíti a Kultúrkör látószögét polgári foglalkozásával: Király Tamás jogász, Rudner Barnabás pedig gyógypedagógus-asszisztensként segít sérült gyerekeknek. A fiúk több mint egy éve, a járvány első hullámának időszaka alatt álltak össze, és azóta rendszeresen jelentkeznek újdonságokkal. Az eddigi legsikeresebb felvétel az öniróniával és izgalmas rapbetétekkel fűszerezett „Siker" című daluk, májusban pedig a „Csók" elnevezésű szerelmes számukat és a női szépség sokszínűségét felsorakoztató klipjüket mutatták be. A zenekar elmondása szerint az elmúlt egy év egy kísérletezős periódusként is felfogható, jelenleg debütáló „Maradunk fiatalok" daluknál érzik úgy a tagok, hogy megtalálták azt az irányt, amit képviselni szeretnének a jövőben.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Hétvégi programajánló

Klipszavazás

Az oldal által szponzorált klippremier

CORY aka HAPPY GANG
Sokáig voltam távol - hip hop remix 2021.
     
Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 3 év és 155 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
999306.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 8 órája 15 perce
Új arcát mutatja meg az énekes-dalszerző, BariLaci
Koncertajánló
Alanis Morissette újra Budapesten
2021. november 3.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: