Selena Gomez szomorú vallomása

 2020.01.13 20:29  |  livethemoment.hu  |   171
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Selena Gomez gyakorlatilag 10 éves kora óta folyamatosan a nyilvánosság előtt van, kezdte a Disney csatorna sikeres „termékeként”, majd mikor mindennek vége volt egyszercsak ott találta magát egy óriási, több milliós rajongótáborral, követőközönséggel, akik minden pillanatát tudni akarták az életének. Az első nagy szerelmét és kapcsolatát szétszedték, Justin Bieberrel éveken át se veled-se nélküled kapcsolatban voltak, és a rajongóig a mai napig nem hagyják békén őket ezzel, pedig Justin már azóta elvette feleségül Hailey Baldwint is.

Selena Gomez nekikezdett a popsztárok nehéz életének, és bár a sikert sikerre halmozta, lemezei, dalai folyamatosan a listák élén szerepeltek, és világkörüli turnékra indult, sajnos az egészségi állapota miatt többször is meg kellett szakítani ezeket a turnékat. Az egész küzdelem odáig vezetett, hogy az autoimmun lupusz betegsége miatt egy komplikáció odáig vezetett, hogy veseátültetésre volt szüksége.

Mind erre pedig rátetőzött a szorongása, önbizalom hiányossága, a pánikbetegsége, amit azóta szerencsére már nemcsak nyíltan fel mer vállalni a családja, barátai és a rajongói előtt, hanem sikeresen kordában is tud tartani folyamatos terápiák, kezelések segítségével. Közben kisebb-nagyobb közösségi médiás szünetek után, 4 évvel a második lemeze, a Revival után 2020. januárjában megjelent várva várt 3. stúdióalbuma, a Rare.

A lemeznek minden egyes dala saját szerzemény és a lehető legőszintébb helyről jön, barátai segítségével írta és vette fel a lemezt hosszú időn keresztül, addig ameddig éppen tökéletes lett. Most már sehova nem siet, két éve szingli és bár korábban még azt gondolta, hogy a legnagyobb lúzerség otthon ülni egyedül estéként, most már ez a legnagyobb luxus számára. Nagyibugyiban fekszik az ágy tetején a kutyájával, örül annak, hogy életben van, hogy vannak igazi jó barátai, köztük az egyik legértékesebb számára Taylor Swift, és karrierje legújabb lépésén dolgozik – filmekben szeretne szerepelni, minél többen.


glamour.hu
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

A klipszavazás nyertes klipje
Talány Akusztik - A Manó
     
facebook.com/talanyakusztik
youtube.com/talanyakusztik

Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 2 év és 2 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
401470.
Lefrissebb bejegyzések
Gyászhír 1 napja 8 órája
Elhunyt Jimmy Cobb amerikai dzsesszdobos
Koncertajánló
Simply Red koncert Budapest 2020
2020. november 23.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

Tárhely szolgáltatónk:  Magyar Hosting Kft.