Sikeres Gyulai-díjban részesült Lobó-Szalóky Lázár a Dirty Slippers frontembere

2020.01.12 19:07  |  livethemoment.huA gyulai Polgármesteri Hivatal Dísztermében kapta meg a város rangos kitüntetését.

Az idei évben is Dr. Görgényi Ernő, Gyula város Polgármestere a Sikeres Gyulai Egyesülettel közösen, az Újévi Polgármesteri Fogadás keretein belül adta át a település neves elismerését, a Sikeres Gyulai-díjat.

A neves kitüntetést minden évben olyan közszereplők, szakemberek és gyulai polgárok vehetik át, akik munkájukkal mind regionálisan és országosan, mind nemzetközileg a város jó hírnevét öregbítik, valamint helyi, városi szinten is követendő példaként szolgálhatnak.

Szombat este (2020. 01. 11.) a Dirty Slippers zenekar frontembere, a tavaly márciusban Pro Arte-díjjal kitüntetett Lobó-Szalóky Lázár vehette át a díjat többek között, így egy éven belül már második nívós elismerésben részesült.

A résztvevők előtti méltatáson elhangzott, hogy Lobó-Szalóky Lázár a Dirty Slippers frontembereként és szólóban is sikeres előadó. Három slágerlistás nagylemez, kilenc slágerlistás dal szerzője és előadója. Zenészként az elmúlt évben – hazánk mellett – Angliában, Romániában, Szlovákiában és Szerbiában is sikereket ért el. Több angol rádióban játszották a dalait, kétszer fellépett a legnépszerűbb román zenei fesztivál nagyszínpadán. Zenei tevékenységét jutalmazva, 2019-ben Pro Arte-díjat vehetett át. Legújabb dalait Bon Jovi és a U2 producerével, Tim Palmerrel készítette el. A dal számos Kárpát-medencei rádióban szól, angol változata több külföldi országban megjelent, megjelenik. Menedzserként a You and Media Management vezetője számos hazai népszerű zenei előadójának turné- és PR menedzsere.

A Dirty Slippers zenekar és Lobó-Szalóky Lázár éve tehát remekül indult, azonban a folytatás sem várat sokat magára: a poprock trió január 18-án Békéscsabán akusztikus koncerttel indítja a 2020-as turnéját!

Kép: Harasztia Nóra
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége
A zene otthon is veled van!
Maradj otthon!
FankaDeli - Csak együtt megy!
     


A klipszavazás nyertes klipje
Talány Akusztik - A Manó
     
facebook.com/talanyakusztik
youtube.com/talanyakusztik

Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 1 év és 318 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
347109.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 28 perce
Salanus feat. Czinke Máté - Lehetnék - klippremier
Koncertajánló
Simply Red koncert Budapest 2020
2020. november 23.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

Tárhely szolgáltatónk:  Magyar Hosting Kft.