Soha többé ne zárkozzunk be! - üzeni új dalában BittnerSweet

 2 hete 3 napja  |  livethemoment.hu  |   464
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Kandelábereken hajladozó rúdtáncos, a kihalt éjszakai Budapestnek muzsikáló utcazenész és az üres Duna-partot fénnyel elárasztó telihold – mind olyan magányos szereplők a teljes nyitásra váró éjszakában, melyek reményt öntenek a megfáradt, türelmetlen városlakók szívébe. A járvány csendesülésével számtalan apró elemet kell még magunkban a helyére pakolnunk, hogy egy összetartó, energiától lüktető holnapra ébredjünk. Ezekből a darabkákból építi fel egy közösebb, boldogabb új világ kirakósát a BittnerSweet zenekar új klipje, az Üres utcák.

Biztos mindannyian emlékszünk a klasszikus puzzle kirakásának élményére. Rengeteg türelemmel, céltudatosan kutatunk a megfelelő darabok után, amiket gondosan egymáshoz kapcsolva elégedetten dőlhetünk hátra: a szemünk előtt egy magasabb minőségű, végre teljes kép áll össze. Az otthon töltött hosszú hónapok után ez vár ránk a mindennapokban is, amikor elkezdjük újranyitni a bezártság alatt szétzilálódott világunkat. Össze kell illesztenünk a lassan másfél éve magányra és távolságra ítélt személyes kapcsolatainkat is, hogy újra egymásra találva egy minden eddiginél jobb valóságot tudjunk teremteni, együtt!

Erről énekel a BittnerSweet zenekar Üres utcák c. új klipjének főhőse is (a zenekar singer-songwritere, Bittner Dániel), aki a kietlen, magányos, de így is gyönyörűbudapesti éjszakában egyre több darabkáját fedezi fel a végre kinyíló világnak. Ezeket a „puzzle-darabokat” mi is jól ismerjük: mindig is ott voltak a városunk utcáin, az élőzenében, a táncban, az egymást segítő és egymással beszélő emberekben, a hétköznapi élet láthatatlan csodáiban. Ez a tökéletes alkalom, hogy az eddigieknél is jobban megbecsüljük egymást és mindent, amit eddig biztosnak vettünk, hogy körülvesz a mindennapokban.

Nem tudom, hogy miért is félek, tolakodnak a sötét képek,
és Te, már csak Te értesz meg engem.
Nem a mesék korszakát éljük, a hős veszít és végig nézzük,
gyere már Remény, szüless újra bennem!


Az Üres utcák klipjében a főszereplő nem veszít: a remény újra megszületik, amikor a magánytól búcsút véve elindul összerakni a valóság széthullott kirakósát. Ahol az énekes egyre több különös, mégis ismerős figurával kapcsolódik össze –és ahol végül sikerül rátalálnia önmagára is. Itt a lehetőség számunkra is, hogy vele tartsunk: egymásra figyeléssel, törődéssel, nyitottsággal most egy még jobb világot alkothatunk meg. A klipet Németh Máté rendező és csapata, a Neminem készítette.


TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Az oldal által szponzorált klippremier

CORY aka HAPPY GANG
Sokáig voltam távol - hip hop remix 2021.
     
Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 3 év és 23 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
853304.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 13 órája 20 perce
Megható történettel és őszinte példamutatással érkezik az Ocho Macho legújabb szerzeménye
Fesztiválajánló
Kiszabadul a kultúra - Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál
2021. július 1. - 29.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: