Taylor Swift az elmúlt évtizedben a legtöbb pénzt kereste

2019.12.29 15:28 | livethemoment.huTaylor Swiftnek jobb évtizede volt, mint nagyjából mindenki másnak. A Forbes szerint a 30 éves énekesnő az elmúlt 10 évben megközelítőleg 825 millió dollárt keresett. Még így is Swift csak a második helyen szerepel, ugyanis a legtöbbet keresett zenész nem más volt, mint Dr. Dre.

Bármennyire is meglepő, főleg annak tükrében, hogy a rapper-producer az elmúlt 10 évben nem is adott ki semmit, a bevételeit nem a zenéjéből, hanem a Beats fülhallgatómárka részvényeiből kapta. A céget 2014-ben megvette az Apple 3 millió dollárért, de így is 950 milliót sikerült Dr. Dre konyhájára hoznia.

Azonban még ez sem minden, az első helyezett ugyanis még ennél is többet keresett, ha élne - a Forbes csak élő zenészeket vesz számításba -, azonban ezzel együtt Michael Jackson az, aki az elmúlt 10 évben a legtöbbet kereste volna, összesen 2,37 milliárd dollárt gyűjtött össze az örököseinek.

Ami pedig Taylor Swiftet illeti, ő valóban azért keresett ennyit, mert rendkívül sokan szeretik azt, amit csinál. A vagyonát ugyanis főként az eladott lemezeiből, a márka nagykövetségeiből, illetve a sikeres turnéiból hozta össze. Swift elismertsége azonban a pénzen is túlmutat, idén decemberben a Billboard is az évtized női előadójának választotta, amit főként a zenére és a popkultúrára gyakorolt hatása miatt érdemelte ki.

A top 10-es listán Taylor Swift után Beyoncé következik női előadóként, az 5. helyen. Az r’n’b királynő 685 millió dollárt termelt ki az elmúlt 10 év alatt a rekordeladásokat megdöntött lemezei, turnéi és együttműködéseinek köszönhetően. A következő nő a listán a 7. helyen szereplő Katy Perry, aki szintén masszív turnébevételeinek köszönheti a vagyona nagyrészét, összesen 530 milliót gyűjtött a Forbes szerint. A listát pedig Lady Gaga zárja, aki bár többször is visszavonult az elmúlt években egészségügyi problémái, valamint filmes és tévés projektjei miatt, még így is össze tudott gyűjteni 500 millió dollárt az élő fellépéseivel, turnéival és platinalemezeivel.


glamour.hu
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

A klipszavazás állása

Az oldal hivatalos dala
facebook.com/dirtyslippers
youtube.com/dirtyslippers
2019 © Lobó - Szalóky Lázár engedélyével

Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 1 év és 247 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
276965.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 6 órája 42 perce
Bevállalós klippel mutatkozik be Galambos Dorina elektro-pop triója
Koncertajánló
IL DIVO koncert Budapest 2020
2020. október 29.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


A hét videója
HONEYBEAST – Reggeli napfény
     


Interjúk
 


  Partnereink

                           

Tárhely szolgáltatónk:  Magyar Hosting Kft.