Új, mozgalmas klippel jelentkezett Biga

 2 hete 1 napja  |  livethemoment.hu  |   539
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Megkötözve ébredt egy átbulizott éjszaka után Biga, ráadásul a sivatag közepén. Az énekes persze csak legújabb klipje kedvéért bújt egy meggyötört fogoly bőrébe. A Madame című dal és a hozzá forgatott videó az éjszakai élet bugyraiba kalauzolja a nézőket, egy alaposan leitatott és átvert srác kalandjait meséli el.

A dal és a klip főszereplője egy olyan lány, aki gyakori vendég az éjszakai szórakozóhelyeken és a bájaival csalja ki a gyanútlan és naiv pasik pénzét. A jelenet és a főszereplő is elképzelt, ugyanis Bigának nincsenek hasonló jellegű tapasztalatai, bár barátai körében már előfordult, hogy egy lány nem a szerelmet, mindössze a pasi pénzét szerette volna a magáénak tudni. “Személyesen velem nem történt ilyen, és azt nagyon fontos leszögeznem, hogy a nők többsége egyáltalán nem ilyen.

A nők legnagyobb rajongója vagyok! Imádom az odaadásukat, a féltésüket, a gondoskodásukat, a kitartásukat, a hangulatingadozásaikat, a finom kezeiket, egyszerűen a lényüket! Nekem eddig nagy szerencsém volt a barátnőimmel. Szuper jó fej, szexi és intelligens lányokkal hozott össze a sors, amiért nagyon hálás vagyok. És persze hozzá kell tenni, hogy a férfiak sem angyalok, sőt...! De hát annyi női előadó énekelt már a szemét pasikról, épp itt volt az ideje, hogy szót ejtsünk a huncutabb lányokról is! - magyarázta Biga. - Sok barátom van, aki ugyanazt a forgatókönyvet írta le egymástól függetlenül, a dal témáját ezek a sztorik ihlették. Ezeket a lányokat “aranyásóknak” nevezik, akik nem szerelemből teremtenek kapcsolatot egy-egy férfival, hanem sok esetben fényűző élményekért, drága ajándékok reményében vadásszák az arra fogékony balekokat, és színlelnek hamis érzelmeket. A “vérszívás” sok esetben hónapokig is eltart, míg a delikvens számára leesik a tantusz - magyarázta Biga. –

A klipben egyébként egy naiv, azonnal szerelemre lobbanó srác története elevenedik meg, aki egy átbulizott éjszakán bedől a hamis közeledésnek, de nem tudta kifizetni a szórakozóhelyen felhalmozott számlát, ezért alaposan helyben hagyták az újdonsült hölgyismerős védelmezői. “Gillette a maffiafőnök, és Kicsi Bob, a főnök jobbkeze “verték meg” a főhőst, azaz engem a klip kedvéért, majd meggyötörten kidobták egy sivatag kellős közepén.

Viszontagságokkal teli kalandok sora után végül hazaért, és igyekezett hamar elfelejteni a rossz emlékeket. - mesélte az énekes, aki a dalszöveget is maga jegyzi. - Talpra állása után megtalálja élete párját is, majd újult erővel, vidáman veti bele magát az éjszakába barátjával, de persze a buli kellős közepén ismét megjelenik a már elfeledett lány, aki újra megpróbálja elcsavarni főhősünk fejét… A klip kimenetele persze pozitív, de hogy bedől-e újra a lánynak, az csak a végén derül ki.” A forgatások alatt elcsattant jó pár ál-pofon, de nem ez volt a legnehezebb a stáb számára.

Az időjárás erőteljesen befolyásolta a munkálatokat.
“Egész nap lógott az eső lába, megjósolhatatlan volt, hogy milyen idő várható. Az applikációk is összezavarodtak ebben az időszakban. A sivatagi forgatáson folyamatosan azzal játszottunk, hogy amíg nem esett az eső, vagy nem volt felhős az ég, gyorsan felvettünk egy-egy jelenetet. Aztán megvártuk, hogy elálljon, és újra nekimentünk. Izgalmas volt, de végül mindent sikerült rögzítenünk - árulta el Biga.TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

A klipszavazás nyertes klipje
Talány Akusztik - A Manó
     
facebook.com/talanyakusztik
youtube.com/talanyakusztik

Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 2 év és 50 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
449054.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 napja 7 órája
Talány Akusztik: Klikk!
Koncertajánló
Simply Red koncert Budapest 2020
2020. november 23.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

Tárhely szolgáltatónk:  Magyar Hosting Kft.