Új klippel jelentkezett az Oneword zenekar

 2021.11.24 19:14  |  livethemoment.hu  |   288
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Megjelent a Oneword legújabb videóklipje, amely a zenekar Egyedül című számához készült. A dalból és a kisfilmből a magyar mellett angol nyelvű verzió is született, Alone címmel.

A Kertész Erika, Németh Zsolt „Ritmo”, Vasovski Norbert DJ és Harót Balázs által alkotott Oneword zenekar 2014-ben indult útjára. A nudisco és a pop stílus elemeit vegyítik egy igazán különleges „oneword-ös” egyéniséggel. A hangszerelésben fellelhetőek a legmodernebb elektronikus irányzatok, illetve klasszikus funky és jazz elemek is. A 2018-ban készített, Hazakísérlek című dalukkal megnyerték a Jazzy Dalverseny fődíját és közönségdíját is. Első kislemezük, a Színutazás 2015-ben jelent meg a TomTom Records gondozásában, majd további két kislemezük a Brand New Day és annak magyar verziója, A csoda vár 2017-ben jelent meg, a BPM Records kiadásában.
Legújabb, Egyedül című daluk zenéjét Németh Zsolt gitáros és Kertész Erika énekesnő szerezte, aki emellett a szám angol és magyar dalszövegének írója is.

„A dal egy olyan helyről, egy olyan menedékről szól, ahová elvonulhatunk, amikor összecsapnak a fejünk fölött a hullámok, vagy amikor elveszítjük az utunkat és nem tudjuk, hova tartunk az életben, és mindent rossznak érzünk, akkor itt visszakapjuk, amit elvesztettünk. Egy hely, ahol otthon érezhetjük magunkat, ahol teljes elfogadás és nyugalom vesz körül minket, és ahol feltöltődhetünk, mielőtt visszatérünk a mindennapokba.” – mesélte az énekesnő a szám történetéről.
A dalhoz készült image videóklipet Simon Péter operatőr-vágó készítette, helyszínét pedig a siófoki Mala Garden Hotel egyik lakosztálya adta. A kisfilm történetével reflektál a dalszövegre, a zenekar számára ez a szoba szimbolizálta a menedéket, ahol együtt alkothatnak, zenélhetnek. A Oneword a következő hónapokban újabb dalokkal jelentkezik.


www.facebook.com/1wordofficial
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 79 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1319185.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 3 napja 2 órája
Wolf Kati életében az anyaság és a karrier jól megfér egymás mellett
Koncertajánló
A The Cure ismét Budapesten ad koncertet
2022. október 26.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: