Új sikervárományos dal és elképesztő moziélmény a nemzetközi hírű lemezlovastól

 2021.11.19 19:26  |  livethemoment.hu  |   182
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Új sikervárományos dal és elképesztő moziélmény a nemzetközi hírű lemezlovastól

Nigel Stately több mint egy évtizede masszív szereplője a minőségi elektronikus zenének, kiadványaival bejárta az egész világot és kiválóan választ maga mellé együttműködőket. A "Lost In A Lie" című letisztult, deep house/dance újdonság garantáltan meghozza a libabőrt és kúszik észrevétlenül mindenki fülébe: a népszerű DJ/producer ezúttal Nági elképesztően tehetséges húgát, Nagy Bettit választotta vokalistának. A számhoz tartozó videóklip pedig igazi Netflix-élmény, hiszen nemcsak egy díjnyertes rendező nevéhez köthető, de döbbenetes fordulatot tartogat.

A hazai, pezsgő klubéletet aligha lehet ma már Nigel Stately nélkül elképzelni. Az ő nevéhez köthető többek közt a Deep Café mix és rendezvénysorozat, amellyel nemcsak itthon ért el számos teltházas bulit, hanem megnyíltak a határok külföld felé is. Olyan nemzetközi közönség előtt játszott már, mint a Miami Winter Music Conference-szé, de felrázta már az elektronikus zene egyik úttörőjének számító Németország bulizóit is.

Nigel meghonosítva határon túli tapasztalatait, folyamatosan szállítja közönségének a leginnovatívabb mixeket és előremutató felvételeket. Az idén Fonogram-díjra jelölt előadó produceri munkáját dicséri például Molnár Ferenc 'Caramel'-lel közös trackjük a "Szabadesés", a közönség kedvenc tv sorozat, az "Aranyélet" főcímdalának hivatalos remixe, illetve legutóbbi dala a "Just Can't Let You Go".

A Rádió1 rezidens lemezlovasa ismét egy különleges kollaborátori gárdát egyesített Kolozsvári Tamás, vagyis T.O.M produceri szerepével és Nagy Betti angyali énekhangjával. A "Lost In A Lie" mély beatjei és érzékien magas tónusai hozzák el az azonnali dallamtapadást.

"Nagy Bettivel már volt szerencsém korábban együtt dolgozni, hiszen T.O.M-mal közös legutóbbi számunknak, a "Just Can't Let You Go"-nak is ő volt a vokalistája. Nagyon tehetségesnek találom, aki amellett, hogy rettentően jól énekel, nem kis színészi vénával alakít hatalmasat az új videóklipben. Ez egy snittel, azaz vágás nélkül készült és egy szakmabelinek is nehéz feladat jól eljátszani" - fejtette ki Nigel a szám hátterét. Az énekes-dalszerző karrierje egyébként szépen ível felfelé, hiszen nővérével, Nágival a 2021-es DAL-ban szerepelt, illetve Selinával és Ágival közel 10 milliós YouTube-nézettséget értek el egy feldolgozásukkal.

Az említett, új kisfilm rendezője pedig nem más, mint Jimy J. Hollywood aki idén Los Angelesben bezsebelte a legjobb videóklipnek járó díjat és ismét egy hatalmas csavart vitt a videó cselekményébe.

"Mivel egy alapvetően szerelmes számról van szó, sokan gondolhatnak egy hasonló témájú klipre, de Jimy valami egészen más és meglepő történetet és véget szánt most ennek. Ami pedig fokozza az egészet, hogy a következő zenémig várni kell a folytatására, ugyanis ez még csak a kezdet" - árulta el Nigel.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 79 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1319155.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 3 napja 2 órája
Wolf Kati életében az anyaság és a karrier jól megfér egymás mellett
Koncertajánló
A The Cure ismét Budapesten ad koncertet
2022. október 26.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: