Új szerzeményével tér vissza A Dal-ba a közönségkedvenc BariLaci

 2022.02.09 19:07  |  livethemoment.hu  |   983
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Sokak számára volt emlékezetes pillanat, amikor a „Féltelek." című, megindító dalával ült zongora elé BariLaci és mutatta be A Dal 2021 műsorában, milyen elemi muzikalitás lakozik benne. Az énekes-dalszerző egy rendkívül mozgalmas évet tudhat maga mögött és a maximum fokozatból idén sem tervez visszakapcsolni: máris egy új, érzelemdús zenével és klippel igyekszik előcsalogatni a bennünk rejlő táncost. Az „Elsétáltál"-t A Dal 2022 színpadán is láthatjuk, ahol tavaly ilyenkor bekerült a négy legjobb produkció közé az énekes.

Néhány éve, egész fiatalon figyelt fel rá az ország Az ének iskolája televíziós tehetséggondozóban, A Dal 2021 műsorában pedig már kész férfiként és profi előadó-dalszerzőként láthattuk viszont BariLacit. Azóta egyre több helyen szerepelt és saját szerzeményeinek repertoárja is folyamatosan bővül: tavaly mutatta be a lendületes „Messzire mennék"-et vagy a könnyedebb hangvételű, „Minden nap"-ot.

Az „Elsétáltál" sok tekintetben visszanyúl a „Féltelek." gyökereihez, hiszen Laci ismét mély, nehéz érzésekről írt, ám az új felvétel mégis a gyógyulás motívuma. A lelki építkezést leginkább a dallamvezetésben érezhetjük: szelíden indul, majd egy ritmikus groove kúszik be, ami teljességgel átveszi a kontrollt testünk felett és önkéntelen mozgásra késztet.

„Mindössze annyi a refrén, hogy „Elsétáltál", így a verzékben bontakozik ki leginkább a mondanivaló, ami egy fájdalmas szakítás utáni állapotról szól. A csavar a dalban az, hogyha egy magyarul nem értő külföldi hallaná, könnyen hihetné, hogy ez egy derűs szám" – árulta el Laci a rádióbarát újdonság hátterét, amely szövegírásában a díjnyertes szerző, Pajor Tamás, a hangszerelésben pedig Kelemen Huba is részt vett.

Az új felvétel videóklipje különleges mozgóképi megvalósítással készült, amely jól szimbolizálja a teljes elválás lépcsőfokait olykor tükörből felvillanó, fájó múltbéli percekkel, ám ahogy Laci lassanként épül, körülötte minden a helyére kerül és ismét lüktetni kezd a világ.

2022. február 12-én, este 19:35-től a Dunán ikonikus énekhangját ismét megmutatva lép A Dal 2022 színpadára Laci új szerzeményével élőben, teljes zenekari kíséretben.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 42 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1269115.
Kövess minket Facebookon is!


Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 3 órája 55 perce
A képmutató, újhullámos rappereknek üzent Curtis
Koncertajánló
A The Cure ismét Budapesten ad koncertet
2022. október 26.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: