Végre újra együtt hallhatjuk Újpest legnépszerűbb fenegyerekeit, Curtis-t és BLR-t

 2022.02.10 19:30  |  livethemoment.hu  |   1076
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
010 éve annak, hogy a „Belehalok" hurrikánként söpört végig a lejátszási listákon örökre beírva magát a hazai poptörténelembe. Ekkor tett szert széleskörű ismertségre a két újpesti gyökerű alkotó és máig jó barát, Curtis és BLR. Egy ideje külön utakon építik karrierjüket, most viszont újból együtt zenélnek. A „Tudja az ég" Curtis február 11-én megjelenő, „Spíler" című kislemezén is szerepel.

Masszív közreműködői gárdával jelenik meg a hazai hip hop szcéna sztárja, azaz Curtis új, 'Spíler' című EP-je, amelyet Guy Ritchie korszakalkotó filmje inspirált. Az új korong középpontjában Újpest képsorai, összefonódott barátságok és a Curtis védjegyének számító, ütős rapbetétek állnak.

Az EP-ről korábban már megismerhettük a Szabó Ádámmal közös „Keserű magányt" és egy klasszikus Curtis-szerzeményt „Piszkos kölyök" címmel. Mielőtt még kezünkbe foghatnánk a friss kiadványt az előadó egy új zenéjéről fedi fel a leplet, amelynek - a rajongók nagy örömére - régi jó cimborája, BLR az együttműködője, és egy autentikus, Jimy J. Hollywood által rendezett klip kíséretében érkezik.

„Mindketten Újpesten cseperedtünk fel BLR-rel és már az első albumainkat is együtt készítettük mielőtt Majoros Peti csatlakozott volna a csapathoz. Számos sikert élhettünk át, majd bejelentette Geri, hogy szeretne egyedül is érvényesülni. A jó viszony, persze megmaradt, majd tavaly egy nyári fesztiválon találtunk újra egymásra és egyetértettünk abban, hogy jó lenne újra közösen alkotni" – meséli Széki Attila a „Tudja az ég" hátterét. – „Nem is volt kérdés, hogy Újpestről szóljon a dal, hiszen annyi közös élmény köt minket ide. A stílus is adott volt, mivel mindketten a nyugati parti rap vonalat képviseljük. Minden olyan gördülékeny volt, mint 10 éve és már a következő projektjeinkről beszélünk."

A végeredmény pedig egy hamisítatlan, old-school rap-track, amit biztos, hogy nemcsak a 4. kerület lakói fognak rongyosra hallgatni.

Az érkező kiadvány további kollaborátorai közt feltűnik a Youtube trending szekció közkedvelt előadója, Essemm, az underground rapper, 4Tress is, a produceri munkálatokat pedig Vígh Arnold és Dj Luigi látta el.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 42 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1269061.
Kövess minket Facebookon is!


Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 3 órája 11 perce
A képmutató, újhullámos rappereknek üzent Curtis
Koncertajánló
A The Cure ismét Budapesten ad koncertet
2022. október 26.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: