Visszatért Curtis és Szabó Ádám egy tragikus fináléra

 2021.12.16 22:13  |  livethemoment.hu  |   232
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0„Barátságunkat csak tovább mélyítette a „Keserű magány"

Visszatért Curtis és Szabó Ádám egy tragikus fináléra

Közel 3,5 millió megtekintés és egy elnyert, nemzetközi díj köthető Curtis és Szabó Ádám tavaly debütáló, első közös felvételéhez. Idén megérkezett az együttműködés második felvonása, a „Keserű magány", amelyben az is kiderül, milyen véget szánt Jimy J. Hollywood Curtiséknek. Ismét lebilincselő képsorok és egy őszinte, bluesos életérzés egyenesen a két előadó tollából.

Hatalmas sikert aratott Curtis és Szabó Ádám kollaborációja, az „Ez vagyok én", így nem volt kérdés, hogy tovább folytatja a duó a nagyszerű alkotást.

„A „Keserű magány" egyszerre szól a kínzó egyedüllétről, és egy sorstársról, akire bármikor számíthatok. Ádámmal a barátságunkat tovább mélyítette ez a dal, hiszen egy rugóra járt az agyunk és a szívünk is együtt dobog" – árulta el Széki Attila a szerzemény hátterét.

„Van egy sorom, ami így szól: „kéne még egy barát, akinek fáj még ugyanúgy minden, mint énnekem" Ezt a társat megleltem Attilában és hatalmas élmény volt ismét együttdolgoznunk. Habár a mostani projektünknek vége – hiszen Jimy J. Hollywood egy zseniális, egyben végzetes lezárást szánt most nekünk -, semmiképp sem állunk le a közös munkával!" – mesélte Szabó Ádám.

A „Keserű magány" produceri munkálataiért ezúttal is Vígh Arnold felelt. A komor hangulatú, szívszorító dallamsorok pedig egy akciódús videóklipbe torkollanak, ami kétségkívül méltó befejezést kínál a kétrészes projektnek.

Nem kell sokat várni Curtis új albumáig

Az új szerzemény helyt foglal Curtis hamarosan érkező kislemezén is, a 'Spíler'-en, amelynek bemutatkozó, trackjét („Piszkos kölyök") szeptemberben megismerhettük. A korong 2022 elején érkezik fizikai formátumban is és további, nagyszerű kollaborátorok is feltűnnek rajta majd.

Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 79 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1319168.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 3 napja 2 órája
Wolf Kati életében az anyaság és a karrier jól megfér egymás mellett
Koncertajánló
A The Cure ismét Budapesten ad koncertet
2022. október 26.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: