Megbízható szórakozóhelyek

Kölcsey Központ Debrecen

Kelet-Magyarországon nem találunk a 13000 m2 alapterületű Kölcsey Központnál nagyobb és modernebb konferencia-központot. A tervező olyan „mindentudó” házat álmodott meg, amely éppúgy méltó környezet egy szakmai konferencia, mint egy kulturális rendezvény számára, amelyben a terek tetszés szerint összekapcsolhatók vagy éppen szétválaszthatók, miközben a termek a legmagasabb technikai igényeknek is megfelelnek.

- 4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3.

Tovább a teljes leírásra 

Dürer Kert

A Dürer Kert épületének hosszú és különös története még a XIX. század végére nyúlik vissza, amikor a francia Sacre Coeur apácák iskolát és nevelőintézetet nyitottak. A második világháború után az épületegyüttes Pártfőiskola lett, amelynek úszómedencéjében Kádár János úszta le napi adagját, majd az épület 1989 után az ELTÉ-hez került. A néhai tornaterem, kápolna, előadóterem helyén 2008 óta Budapest egyik legmeghatározóbb és legkarakteresebb klubja, a Dürer Kert üzemel sikerrel.

- 1146, Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Tovább a teljes leírásra 

Barba Negra Music Club

Feketeszakáll, alias BarbaNegra, a legendás kalózvezér a XVII. század végén élt és rabolt a Karib-térségben és az Atlanti-óceán nyugati részén. A ravasz kalózvezér, céljai eléréséhez inkább támaszkodott félelmetes megjelenésére, mint az erőszakra. Halála után alakját romantizálták, számos kalóztémájú művet ihletett. Így lett ennek a különleges kialakítású és hangulatú szórakozóhelynek is a névadója.

- 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.

Tovább a teljes leírásra 

Budapest Park

A Budapest Park 2012. -ben tárta ki kapuit, hogy egy egészen különleges hangulatú művészeti csodavilágot teremtsen. A legkülönfélébb módon szórakoztatjuk vendégeinket, a napközbeni színes programoktól kezdve az esti koncerteken át a hajnalig tartó bulikig. Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelyeként

- 1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

Tovább a teljes leírásra 

Szavazz a kedvencedre!

Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 2 év és 128 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
530428.
Lefrissebb bejegyzések
Gyászhír 8 órája 49 perce
Elhunyt Helen Reddy Grammy-díjas ausztrál énekesnő
Koncertajánló
Simply Red koncert Budapest 2020
2020. december 1.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

Tárhely szolgáltatónk:  Magyar Hosting Kft.