Megbízható szórakozóhelyek

Kölcsey Központ Debrecen

Kelet-Magyarországon nem találunk a 13000 m2 alapterületű Kölcsey Központnál nagyobb és modernebb konferencia-központot. A tervező olyan „mindentudó” házat álmodott meg, amely éppúgy méltó környezet egy szakmai konferencia, mint egy kulturális rendezvény számára, amelyben a terek tetszés szerint összekapcsolhatók vagy éppen szétválaszthatók, miközben a termek a legmagasabb technikai igényeknek is megfelelnek.

- 4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3.

Tovább a teljes leírásra 

Dürer Kert

A Dürer Kert épületének hosszú és különös története még a XIX. század végére nyúlik vissza, amikor a francia Sacre Coeur apácák iskolát és nevelőintézetet nyitottak. A második világháború után az épületegyüttes Pártfőiskola lett, amelynek úszómedencéjében Kádár János úszta le napi adagját, majd az épület 1989 után az ELTÉ-hez került. A néhai tornaterem, kápolna, előadóterem helyén 2008 óta Budapest egyik legmeghatározóbb és legkarakteresebb klubja, a Dürer Kert üzemel sikerrel.

- 1146, Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Tovább a teljes leírásra 

Barba Negra Music Club

Feketeszakáll, alias BarbaNegra, a legendás kalózvezér a XVII. század végén élt és rabolt a Karib-térségben és az Atlanti-óceán nyugati részén. A ravasz kalózvezér, céljai eléréséhez inkább támaszkodott félelmetes megjelenésére, mint az erőszakra. Halála után alakját romantizálták, számos kalóztémájú művet ihletett. Így lett ennek a különleges kialakítású és hangulatú szórakozóhelynek is a névadója.

- 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.

Tovább a teljes leírásra 

Budapest Park

A Budapest Park 2012. -ben tárta ki kapuit, hogy egy egészen különleges hangulatú művészeti csodavilágot teremtsen. A legkülönfélébb módon szórakoztatjuk vendégeinket, a napközbeni színes programoktól kezdve az esti koncerteken át a hajnalig tartó bulikig. Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelyeként

- 1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

Tovább a teljes leírásra 

A klipszavazás nyertes klipje
Talány Akusztik - A Manó
     
facebook.com/talanyakusztik
youtube.com/talanyakusztik

Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 2 év és 40 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
439015.
Lefrissebb bejegyzések
Koncerthír 9 órája 27 perce
Metronomy-koncert lesz áprilisban az Akvárium Klubban
Koncertajánló
Simply Red koncert Budapest 2020
2020. november 23.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

Tárhely szolgáltatónk:  Magyar Hosting Kft.