Campus Fesztivál 2020 - Debrecen


belépőjegyhez kötött
A kezdésig még 17 nap vanAz ország egyik legnagyobb nyári könnyűzenei rendezvénye! A legismertebb hazai és külföldi sztárfellépők, humoristák, színészek, filmvetítések, civil utca, gasztro- és borfalu garantálja a minőségi szórakozást.

A Campus Fesztivál debreceni könnyűzenei rendezvény, amelyet minden év júliusában kerül rendeznek meg. Hivatalosan Campus Fesztivál néven először 2007-ben szerepelt, előtte 2002 és 2006 között Vekeri-tó fesztivál volt. 2007-ben Debrecen megnyerte az EFOTT fesztivál szervezési jogát, így inkább ezt a rendezvényt szerették volna a Vekeri-tónál rendezni, és ekkor került át a Vekeri-tó fesztivál a debreceni Nagyerdőbe, így pedig megkapva új nevét, a Campus Fesztivált. A fesztivált kísérő rendezvény a Campus Olimpiára, ahol három sportágban - kispályás labdarúgás, kosárlabda, strandröplabda - szerveznek versenyeket.

2014-ben a rendezvénynek több mint hetvenezer résztvevője volt, ami rekordot jelentett a fesztivál történetében. 2015-ben már nyolcvanötezer, 2016-ban kilencvennyolcezren fesztiváloztak.

A fesztivál minden évben több külföldi híres fellépőt is kínál a programlistán, többek között lépett már fel a fesztiválon a Rasmus, a Madcon, az Apocalyptica, DJ Antoine, Clean Bandit, Jess Glynne, az ír Therapy? és a holland Kensington is.


Fellépők
Hamarosan

Időpont: 2020. július 22. - 26.
Helyszin: DEBRECEN, 4032, NAGYERDEI PARK 12.
További információk: facebook.com/campusfesztivalKövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent programhoz. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

További Fesztiválok
ingyenes
A kezdésig még 69 nap van

Tokaji Utcazene Fesztivál - 2020

Időpont: 2020. szeptember 12 - 13.
Helyszin: Tokaj belvárosa


Zene az kell! Várunk és hívunk mindenkit szeretettel Tokajba! Harmadik alkalommal szervezik meg Tokajban az Utcazene Fesztivált. Utcazeneverseny (közönségszavazattal és külön zsűrizéssel) gasztronómiai, és kézműves vásárral, tokaji borok kóstolóival egybekötve. Különleges hangszerek, különleges zenék, stílusos előadók, egybefoglalva nagyon színes és egyedi program várható akusztikus formában!

Részletek 

 
A klipszavazás nyertes klipje
Talány Akusztik - A Manó
     
facebook.com/talanyakusztik
youtube.com/talanyakusztik

Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 2 év és 40 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
439027.
Lefrissebb bejegyzések
Koncerthír 9 órája 57 perce
Metronomy-koncert lesz áprilisban az Akvárium Klubban
Koncertajánló
Simply Red koncert Budapest 2020
2020. november 23.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

Tárhely szolgáltatónk:  Magyar Hosting Kft.