Dirty Slippers - akusztikus koncert - Szeged


ingyenes
A kezdésig még 85 nap vanA Dirty Slippers a 2020-as év egyik első koncertjét a már megszokott módon a szegedi Nyugi Kertben adja. A terítéken a jól ismert dalok mellett számos új dal, s Lázár szóló lemezéből előadnak majd a srácok...

A Dirty Slippers pop-rock zenekar Gyulán alakult 2005-ben. 2009-ben tűntek fel az „Élned kell” című dalukkal, ami a hazai méhnyakrák elleni kampány reklámdala is lett. Majd következtek a videoklipes slágerek: a „Te vagy a Fény”, a „Hang vagy Jel” és az „Egy a vége”. 2009-től napjainkig a Dirty Slippers a Republic állandó vendégzenekara, arénákban és fesztiválokon egyaránt.

A Republic-énekes Bódi László "Cipő" emlékére minden koncerten eljátsszák az „Ahol Te vagy” című dalukat. 2011 óta létrehozták a Suliturné programot, mely Európa egyetlen méhnyakrák-, drog- és alkoholellenes prevenciós koncert és előadás. Több mint 200 intézménybe jutott már el a programsorozat. 2012-ben megjelent a Közel hozzád című nagylemez, melyet az Egyesült Államokban, Madonna és az Oasis producerével, George Shilling közreműködésével készítettek el, és megjelenés hetében felkerült a MAHASZ lemezeladási listájára. A zenekar nemzetközi sikerét három Európa turné, előbb a The Coronas-szal, majd a román Rezident EX-szel, legutóbb pedig a The Last Vegas zenekarral járták be Európa klubjait. Erről a turnéról a hazai sajtó több helyen is úgy írt, „a Dirty Slippers a világsiker küszöbén”. A 2015 novemberében megjelent Múzsa című nagylemez több héten keresztül szerepelt a lemezeladási listán.


A koncert helyszíneIdőpont: 2020 április 22.
Helyszin: Nyugi Kert - Szeged, Vitéz utca 28
További információk: facebook.comHozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent programhoz. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

A klipszavazás állása

Az oldal hivatalos dala
facebook.com/dirtyslippers
youtube.com/dirtyslippers
2019 © Lobó - Szalóky Lázár engedélyével

Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 1 év és 247 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
276969.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 6 órája 52 perce
Bevállalós klippel mutatkozik be Galambos Dorina elektro-pop triója
Koncertajánló
IL DIVO koncert Budapest 2020
2020. október 29.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


A hét videója
HONEYBEAST – Reggeli napfény
     


Interjúk
 


  Partnereink

                           

Tárhely szolgáltatónk:  Magyar Hosting Kft.