A The Black Keys bejelentette, érkezik az új album

 2024.01.18 20:53  |  livethemoment.hu  |   194
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0A The Black Keys új dallal rúgja be 2024 motorját: mától minden platformon elérhető a „Beautiful People (Stay High)". Az új track egy új bejelentést is hozott: április 5-én érkezik a Grammy-díjas, ohiói banda tizenkettedik stúdióalbuma, az 'Ohio Prayers'. Érdemes nyitott szemmel járni, mert hamarosan egy nemzetközi turné részleteiről is értesülhetünk!

Az együttes frontembere, Dan Auerbach és a dobos, Patrick Carney régi barátaikkal, Dan „The Automator" Nakamurával és Beckkel dolgozott ezen a vidám hangulatú, új dalon, de a „Beautiful People (Stay High)" csak egyike az albumon szereplő kollaborációknak, amikben olyan zenész barátok is közreműködtek, mint Noel Gallagher és Greg Kurstin.

A közös munkák kapcsán Carney megosztotta: „Volt egy Heuréka-pillanatunk: 'Felhívhatnánk a barátainkat, hogy alkossunk együtt.' Vicces, mert mindketten írunk számokat másokkal - Dan, mint szólóelőadó és producer, és persze én is, mint producer."

Auerbach hozzátette: „Bárkivel is dolgozunk, sosem érezzük azt, hogy fel kell áldoznunk a valódi önmagunkat, sőt, ezek az együttműködések különleges ízt adnak a felvételekhez. Támogattuk őket és az ötleteiket is, és igyekeztünk mindent megtenni, hogy az ötletmagok virágba boruljanak, de mikor be kellett fejeznünk az LP-t, már csak Pat és én voltunk. Soha nem dolgoztunk még keményebben, soha nem telt még ennyi időbe, hogy elkészítsünk egy albumot. Hagytunk magunknak időt, és ezt nagyon jól tettük" – zárta.

"Az volt a célunk, hogy készítsünk valamit, ami jó kedvre derít" – mondta Carney. "Valami olyat, amit a legtöbb zenekar már nem csinál 20 év után, ami befogadható, jó vibe és egyben cool is."

Miközben készült az 'Ohio Players' – aminek címét egyébként az azonos nevet viselő, legendás, ohiói funk zenekar inspirált –, a The Black Keys sok bulin DJ-zett világszerte, amiket 'record hangs'-eknek hívtak. Ezeken a partikon a saját eklektikus és egyre növekvő bakelit kollekcióikat pörgették.

"Ezeknek a buliknak a hangulata átjárta az album DNS-ét. Ez volt a legjobb – mondta Auerbach -, egy kicsit elengedni magunkat."

Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905179.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: