„A feszülésből szakadás lesz" - hamisítatlan reagge-dal egyenesen az Ocho Macho-tól

 2022.02.03 19:53  |  livethemoment.hu  |   934
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0„A feszülésből szakadás lesz" - hamisítatlan reagge-dal egyenesen az Ocho Macho-tól

Egy hiánypótló szerzeménnyel tért vissza Magyarország egyik legkeresettebb zenekara, az Ocho Macho segítve kicsit a tengelyére visszabillenni felfordult világunkat. A „Lazulj bele" A Dal 2022 színpadán debütál először élőben és hozza el nekünk a könnyed pezsgést.

Évekkel ezelőtt született a Fonogram-jelölt Vas megyei banda üdítő zenei alapjával, ami végre megtalálta a hozzá méltó szövegét és hangszerelését:

„Már egy ideje cipeltem magammal Bakonyi Bálint által szerzett dalkezdeményt és kerestem a megfelelő alkalmat, hogy ezt továbbgondoljuk az együttessel. Szerettünk volna indulni az idei A Dal műsorában és hirtelen beugrott ez a szám, pillanatok alatt „kigurult belőlem" a refrén és a szöveg is" – meséli a frontember, Kirchknopf Gergő.

A „Lazulj bele" végső formáját elérve a „macsók" első platina-minősítésben részesült lemezének, az 'El mundo fantastico' önfeledt, vibráló hangulatához értünk vissza:

„Nem akar zenei zsenialitásokat megmutatni, a maga egyszerűségében üzeni, hogy örüljünk a hétköznapoknak, hiszen óriási volt a feszültség és még kicsit tart is, de mint tudjuk, a feszülésből szakadás lesz" - foglalja össze Gergő a szerzemény fő üzenetét.

Ocho Macho nemzetközi elismertségű színpadokon

A dinamikus koncertelemekkel és izgalmas rézfúvósokkal gazdagított formáció már eljutott számos világszínvonalú színpadra, többek közt Hollandiában megrendezett 30. Eurosonic Fesztiválon képviselték országunkat, és a SZIGET Fesztivál nagyszínpadán Robbie Williams elő zenekaraként is szerepeltek. Idén pedig A DAL 2022 Színpadán mutatják meg élőzenés kraftjukat február 5-én este 19:35-től a Dunán.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 188 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1431702.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 5 napja
Itt a recept, hogy mit kell csinálni, ha épp nagyon eleged van mindenből
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: