A képmutató, újhullámos rappereknek üzent Curtis

 2022.07.06 21:13  |  livethemoment.hu  |   2295
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0A képmutató, újhullámos rappereknek üzent Curtis

Sosem állt távol Curtistől, hogy fricskát mutasson a rapipar bizonyos szereplőinek, ezúttal pedig egy új felvételben is reflektál egy manapság uralkodó, torzító jelenségre. Itt a „Pezsgő Kaviár K*rvák"!

Év elején bővült a többszörös arany-, és platinalemezes rapper/dalszerző, Curtis diszkográfiája a Guy Ritchie-film ihletésű, „Spíler" című EP-vel. A népszerű kiadvány többek közt a „Belehalok" társalkotójával, BLR-rel, 4Tress-szel és Essemmel közös felvételeket tartalmaz és olyan klasszikus Curtis-szerzeményt is szerepeltet, mint a „Piszkos kölyök".

Az eddigi zeneszámoktól eltérően Curtis több tekintetben is egy teljesen új oldalát ismerhetjük meg, amiről így mesélt:

„A szövegeim többsége komolyabb hangvételű, viszont most másként, kicsit viccesebb formában akartam írni dalt. A „Pezsgő Kaviár Kurvák" azokról a mai, újhullámos rapperekről szól, akik teljesen elferdítik saját valóságukat és azt a látszatot keltik, mintha állandó luxusban és féktelen fényűzésben áztatnák magukat. Ez, persze meg sem közelíti azt az életet, amit valójában élnek..."

A rapper dupla csavart vitt új zenéjébe: nemcsak magával a szöveggel, hanem újvonalas/trapes zenei alappal is görbe tükröt állít az irányzat képviselőinek:

„Először dolgoztam Kovács Norberttel, azaz SMiTHMUSiX producerrel, aki jól érti azt a műfajt, amit elképzeltem és ami mostanában népszerű" – osztotta meg Széki Atti, aki azt is elárulta, hogy nem kell senkinek aggódnia, nem tervez stílust váltani.

A nemzetközi elismertségű, Jimy J. Hollywood pedig ismét mozivászonra illő, fantasztikus videóklipet álmodott meg a trackhez, a témát meghökkentő, szarkasztikus képsorokra lefordítva.

Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!
Ebben a cikkben a reklámok le vannak tíltva!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 362 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1827304.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: