A képmutató, újhullámos rappereknek üzent Curtis

 2022.07.06 21:13  |  livethemoment.hu  |   2055
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0A képmutató, újhullámos rappereknek üzent Curtis

Sosem állt távol Curtistől, hogy fricskát mutasson a rapipar bizonyos szereplőinek, ezúttal pedig egy új felvételben is reflektál egy manapság uralkodó, torzító jelenségre. Itt a „Pezsgő Kaviár K*rvák"!

Év elején bővült a többszörös arany-, és platinalemezes rapper/dalszerző, Curtis diszkográfiája a Guy Ritchie-film ihletésű, „Spíler" című EP-vel. A népszerű kiadvány többek közt a „Belehalok" társalkotójával, BLR-rel, 4Tress-szel és Essemmel közös felvételeket tartalmaz és olyan klasszikus Curtis-szerzeményt is szerepeltet, mint a „Piszkos kölyök".

Az eddigi zeneszámoktól eltérően Curtis több tekintetben is egy teljesen új oldalát ismerhetjük meg, amiről így mesélt:

„A szövegeim többsége komolyabb hangvételű, viszont most másként, kicsit viccesebb formában akartam írni dalt. A „Pezsgő Kaviár Kurvák" azokról a mai, újhullámos rapperekről szól, akik teljesen elferdítik saját valóságukat és azt a látszatot keltik, mintha állandó luxusban és féktelen fényűzésben áztatnák magukat. Ez, persze meg sem közelíti azt az életet, amit valójában élnek..."

A rapper dupla csavart vitt új zenéjébe: nemcsak magával a szöveggel, hanem újvonalas/trapes zenei alappal is görbe tükröt állít az irányzat képviselőinek:

„Először dolgoztam Kovács Norberttel, azaz SMiTHMUSiX producerrel, aki jól érti azt a műfajt, amit elképzeltem és ami mostanában népszerű" – osztotta meg Széki Atti, aki azt is elárulta, hogy nem kell senkinek aggódnia, nem tervez stílust váltani.

A nemzetközi elismertségű, Jimy J. Hollywood pedig ismét mozivászonra illő, fantasztikus videóklipet álmodott meg a trackhez, a témát meghökkentő, szarkasztikus képsorokra lefordítva.

Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!
Ebben a cikkben a reklámok le vannak tíltva!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 307 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1533215.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 1 napja
Az influenszer lét árnyoldalairól szól B. Nagy Réka új dala
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: