Az influenszer lét árnyoldalairól szól B. Nagy Réka új dala

 2023.03.20 20:12  |  livethemoment.hu  |   7336
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Mindenkié címmel megjelent B. Nagy Réka legújabb száma, amiben megosztja a tapasztalatait arról, hogy milyen fojtogató hatással lehet a közösségi média által rájuk irányuló túlzott figyelem és a határaik megsértése.

„Énekesnőként, influenszerként és tartalomkészítőként gyakran azt látjuk, a követőink nem tartják tiszteletben a személyes terünket” – mondja B. Nagy Réka. „Hiába engedünk betekintést a magánszféránkba, életünk egy nagyobb szeletébe, mintha nem lenne elég, amit adunk magunkból és sok kritika ér minket” – meséli legújabb, Mindenkié című daláról, melynek zenéjét és szövegét Mórocz Tamás írta Réka tapasztalatai alapján, a produceri munkálatok Somogyvári Dániel közreműködésével zajlottak.

A számhoz készített videoklipben megjelenik az énekesnő színpadi és hétköznapi énje is: ezzel többek között arra szeretne rámutatni, hogy közszereplőként ők is éppen olyan emberek, mint bárki más, de a rájuk irányuló figyelem miatt sokszor magányosnak érzik magukat. „Állandó zaj vesz körül bennünket, elvárják tőlünk, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk” - emeli ki Réka, aki az utolsó képkockákon szinte megőrül attól, hogy meg akar felelni mindenkinek.

A kisfilmet Radics Tamás rendezte és Szabó Hédi, Horváth Balázs, Kiss Imi, illetve Georgita Máté Dezső is feltűnik néhány jelenetben, akikkel Réka jelenleg a GabbyPetito-ügy inspirálta Túlságosan vékony falak című színházi projekten dolgozik együtt. „A színházat és a kihívásokat is szerettem, ezért rögtön igent mondtam a felkérésre” – árulja el Réka, aki a saját élményeire támaszkodott a karaktere megformálásakor. „Mivel többször is éneklek az előadásban, úgy gondoltuk, jó lenne, ha egy dal is születne a témában.”TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905051.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: