Bemutatkozik a Szellem

 2021.02.18 17:43  |  livethemoment.hu  |   1393
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0A semmiből érkezett 2020 februárjában a Szellem zenekar bemutatkozó kislemeze. A csapat feltűnése, az egykor szebb napokat is megélt punkrock szcénának adott reménységre okot, mert két dalt tartalmazó debütáló anyaguk lendülete garantáltan magával ragadja hallgatóját fék nélküli tempójával. Teszi mindezt kiforrt magyar szövegek kíséretében, melyek határozott tartalommal töltik meg dallamos zenéjüket.

A kislemezen található Most vagy soha című dalhoz elkészítették első videoklipjüket is, ami megjelenése után remek fogadtatásban részesült.A Nortyx Hangstúdió 2020-as toplistáján az előkelő 4. helyet szerezte meg dal/videó.

2020 júliusában kiadták öt dalos EP-jüket, mellyel jelezték, hogy komolyak a szándékaik a zenei színtéren. Az EP-n helyett kapott Ott leszek címmel egy olyan dal is, mely reagál a tavalyi évet meghatározó COVID-19 világjárványra.A dal érdekessége, hogy egy videochates iszogatást követően íródott a szövege negyed óra alatt, majd másnap a zene kitalálásához szintén pár perc leforgása elegendő volt.

Külön érdekesség a Szellem titokzatosságba burkolózása. Közösségi felületeiken egyáltalán nem találunk a tagokra vonatkozóan információt, se nevek, se zenekari fotók.

Még a videoklipben sem látszódik a főszereplő lányokon kívül más arca, ez pedig nem véletlen, hanem tudatos döntés volt a Szellem részéről. Nem szeretnék ugyanis, hogy a mai világban így is túl nagy szerephez jutó külsőségek alapján ítéljék meg őket, és a zenéjüket.
2021. február 13-án jelent meg legújabb videójuk, amiben az Életben vagyok című daluk akusztikus verzióját láthatjuk egy szál gitárral előadva.Az idei évben további kislemezek kiadása szerepel a terveik között, sőt az egyik felvételeivel már el is készültek, és várhatóan márciusban meg is jelenik új videoklipek társaságában.


Facebook: facebook.com/szellemofficial/
Instagram: instagram.com/szellemofficial/
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905103.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: