Brains és vendégei a Budapest Parkban

 2017.10.03 21:37  |  livethemoment.hu  |   1647
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0

Egy fergeteges koncerttel zárta Brains és sztárvendégei az idei évadot a Budapest Parkban. Teltház, remek idő, fantasztikus zene, pazar fények, füst, szikrák, konfetti és még lehetne sorolni, ami ezen a koncerten közrejátszott a közönség szórakoztatására. A sztárvendégek Sub Bass Monster, MC Kemon, Hősök, Deego, Ganxsta Zolee felváltva léptek színpadra és énekelték az ismert dalokat.

A Brains Magyarország legsikeresebb elektronikus zenét játszó koncertzenekara: Nagyszínpados fesztiválfellépéseik és országszerte telt házas klubkoncertjeik mellett 2012/13 telén négy hónap alatt kétszer töltötték meg rajongóikkal a patinás Petőfi Csarnok nagytermét, majd 2015 tavaszán, "Stand Firm" című lemezük bemutatóján csaknem hétezer rajongójukat táncoltatták meg a Budapest Parkban. 2016 tavaszán elnyerték "Az év elektronikus hangfelvételéért” járó Fonogram díjat és a "Legjobb hangszerelés"-ért járó Petőfi Zenei díjat. Eddig tíz daluk került rotációba a Petőfi Rádióban, így ők a leghallgatottabb angolul éneklő magyar együttes.
A Brains lemezeinek gerincét drumandbass alapú dalok teszik ki, de műsoruk szinte valamennyi jelenlegi stílust szintetizálja a dubstep-től a drumstep-en át az elektro-ig és a break-ig. Többször kollaboráltak nemzetközi előadókkal lemezeiken és koncertjeiken egyaránt: visszatérő vendégük Sian Evans, a Kosheen énekesnője, de Dynamite MC-vel (ex-Roni Size), Topcat-tel és Tenor Fly-al is készíttek közös trackeket.
(-Wiki)

Bár teltház volt a Budapest Parkban, de mint mindig a Park munkatársai jól teljesítették a feladatukat és rendben lezajlott a koncert.Pillanatképek a koncertről

Kéri András és Ganxsta Zolee

Hősök

Sub Bass Monster

A három Brains tag: Endrei Dávid, Varga Norbert Jimbo, Kéri András

Kéri András és MC Kemon

Kéri András konfetti szőnyegben

A rajongói tábor
Kép és szöveg: G. Zoli (livethemoment.hu)

www.budapestpark.huAz oldalon található képek szerzői jogvédelem alá esnekA koncert további képei

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905058.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: