Chris Rea ismét Budapesten koncertezett

 2017.11.07 23:35  |  livethemoment.hu  |   1401
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Már jó előre beharangozták a november 6-i koncertet, a Budapesti Pap László Arénában. Aki elment annak egy felejthetetlen estében volt része, a Chris Rea, ‘Road Songs For Lovers’ elnevezésű 2017-es európai turnéja alkalmából adott koncertjén.

Telt ház fogadta a világhírű zenészt és a magyar közönség ezúttal is bebizonyította, hogy még mindig rajong a zenéjéért. Sajnos az idő vasfoga alaposan megtépázta Christ, ami az egészségi állapotára is igen kihatott. Neki egyedül a zene ad erőt. Az új albumának a megjelenése kapcsán Európában és az Egyesült Királyságban turnézik.

Chris Rea nem fiatalon vált ismertté, bár az valóban érdekes, hogy The Road To Hell című dala előtt egyetlen száma sem tudott az angol slágerlista Top10 felvétele közé kerülni. Talán ez is az oka annak, hogy
az énekes mindig meg tudott újulni, és bármilyen nyomás vagy erős kontroll nélkül a saját dalait játszani. "Soha nem voltam rocksztár, és minden betegségem egy újabb esély volt arra, hogy azt csináljam, amit igazán szeretek a zenében." - nyilatkozta erről.

Chris Rea 1951-ben született Middlesbrough-ban, majd 1978-ban jelent meg debütáló lemeze, amely rögtön hatalmas amerikai sikert hozott a Fool If You Think It s Over dallal. 1983-ban ötödik stúdióalbuma, a Water Sign több mint félmillió példányban kelt el, miután az I Can Hear Your Heartbeat dala egész Európában felkerült a slágerlistákra. Következő anyaga, a Wired To The Moon is óriási sikert aratott, és az egész Európát átszelő turnéval Chris Rea jelentős rajongótábort szerzett magának, amely az elmúlt évtizedekben végig vele maradt.

Köszönjük neki a remek koncertet és reméljük hogy láthatjuk még a magyar színpadokon

Kép és szöveg: G. Zoli (livethemoment.hu)
Forrás: livenation.hu

www.livenation.huAz oldalon található képek szerzői jogvédelem alá esnekA koncert további képeiKépgaléria (5 . kép)

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905161.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: