DR BRS kifejlesztette a tökéletes bulielixírt

 2022.03.14 13:41  |  livethemoment.hu  |   994
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0DR BRS kifejlesztette a tökéletes bulielixírt:
Új dalában olyat villantott mint még soha!

Szédületes „orvossággal" állt elő ismét az utóbbi évek egyik legkeresettebb DJ/producere, azaz DR BRS! A „Jöhet még egy" című, új „bulihimnusz" mind vizuálisan mind zeneileg tartogat meglepetéseket, sok tekintetben az első a lemezlovas történetében.

Az utóbbi időkben, ahol DR BRS feltűnt, ott jóformán kivétel nélkül hiánypótló mixekkel, hatalmas sikerű slágerekkel és jól eltalált kollaborációkkal együtt érkezett. A DJ legújabb sikere az, hogy hat közreműködése is felkerült a MAHASZ által közzétett hivatalos, 2021-es slágerlistájára (köztük az 50 milliós nézettséget felülmúló „Hol van az a lány" vagy az „Évszakok" kollab-feldolgozásai) és a kilencedik legjátszottabb előadó volt a rádiókban, így könnyen mondhatjuk, ő volt tavaly is a hallgatók egyik elsőszámú hangulatbiztosa.

A „doktor úr" most egy olyan frissítőt kotyvasztott, ami sok tekintetben első: ugyanis a DJ/rapper először jelentkezik olyan saját számmal, aminek szövegéért és zenei alapért maga felelt egészen a dalszerzés kezdeti fázisától az új track felénekléséig. A „Jöhet még egy" az R&B klasszikus forró hangulatát idézi, miközben mondataival igazi fricskát mutat a bulizni vágyóknak.

Az újdonsült klubzenéhez egy zseniális, egyben szürreális kisfilm tartozik, amiben ráadásul Atkát először látunk táncolni elképesztő profi módon:

„Már 20 éve táncolok hiphop műfajban, de csak most éreztem, hogy ezt meg is akarom mutatni egy klipben. Szabó Tomi össze is hozott egy brutális koreográfiát, a Los Tiki Pictures stábja pedig egy hihetetlen klipet kreált az Illúziók Múzeumában" – meséli Atka.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 131 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1367477.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 6 napja 1 órája
Megrendítő videóklippel szólítja meg a krízist átélőket YA OU és PRIBELSZKI
Koncertajánló
A The Cure ismét Budapesten ad koncertet
2022. október 26.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: