Emeli Sandé a Budapesti Arénában koncertezett

 2018.02.20 19:46  |  livethemoment.hu  |   1721
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Igazán jól szórakozott, aki ott volt február 18 –án az Arénában, az Emeli Sandé koncerten. Igazi profizmusnak lehettek szem és fültanúi. Az R&B, soul műfajban utazó művésznő a maga eleganciájával egy fergeteges koncertet adott. Elhangzott többek között a Hurts, Clown, Read All About It Pt. III és a Next To Me

A most 30 éves múvésznö 2012-ben elnyerte a brit kritikusok díját. Sok művésznek írt számokat, mint például Alicia Keys, Cher Lloyd, Parade, Susan Boyle, Gabrielle, Preeya Kalidas, Rihanna, Leona Lewis, Alesha Dixon, Cheryl Cole, Tinie Tempah, Ella Henderson és Mutya Keisha Siobhan. Énekelt a 2012. évi londoni olimpia nyitó és záró ceremóniáján.

Sandéról a huga készített egy videót, amelyben zongorázik és elénekli az akkori kedvenc dalát, a "Nasty Little Lady" című, Chipmunk nevű rapper számát. Ezzel a videóval beneveztek Trevor Nelson, "BBC Urban music competition" nevű zenei versenybe. Emeli megnyerte a versenyt, és kapott egy lemezszerződési lehetőséget, de a menedzsment amellyel a verseny alatt találkozott úgy döntött, hogy nem fogadják el. Találkozott Shahid Khan más néven Naughty Boy zenei producerrel, aki korábban Ms Dynamite-tel és Bashyvel is dolgozott, és együtt elkezdtek számokat írni előadóknak mint Alesha Dixon, Chipmunk, Professor Green, Devlin, Preeya Kalidas, Cheryl Cole és Tinie Tempah. Sandé ezek után lemezszerződést kapott a Virgin Records illetve az EMI Records lemezkiadóktól.

Kép és szöveg: G. Zoli (livethemoment.hu)

broadway.hu
wiki
Az oldalon található képek szerzői jogvédelem alá esnekA koncert további képei

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905125.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: