Év eleji kiemelt nemzetközi újdonságok

 2022.01.09 19:24  |  livethemoment.hu  |   965
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0
Ella Henderson – Brave

Végre nem kell tovább várnunk: márciusban bemutatja új stúdióalbumát a gyönyörű hangú Ella Henderson

Ella kétségkívül a brit pop-szcéna egyik legizgalmasabb előadója, akinek olyan bombákat köszönhetünk, mint a „Ghost", a Sam Feldtel közös nyári megahit, a „Hold Me Close" , vagy a 2015-ös „Here For You" című Kygo sláger, amelyhez szintén ő kölcsönözte a hangját. Tavaly pedig a vibráló „Risk It All"-lal és a francia megaduóval, az Ofenbach-kal közös „Hurricanne"-nel perzselte fel a toplistákat.

Ella második lemeze „Everything I Didn't Say" címmel debütál tavasszal, rajta 16 trackkel, köztük a Tom Grennannal közös „Let's Go Home Together"-rel, valamint a ma megjelent „Brave"-vel.

Utóbbi egy erőt adó dal arra biztatva mindenkit, hogy nem stigmafolt segítséget kérni és merjük elfogadni más támogatását, amikor erre a legnagyobb szükségünk lenne.

A felvétel egy szívből jövő klippel debütál, amiben a mély szövegvilág remekül társul a történettel, ahol egy egyedülálló anya mindennapjait követhetjük nyomon.

Mi már alig várjuk, hogy hallhassuk az új albumot, addig is pedig hangolódjunk rá a „Brave"-vel!
alt-J - Hard Drive Gold

alt-J új felvétele minden érzékszervünkre hat

A Mercury-díjban részesült, népszerű trió egy újabb zeneszámot fed fel februárban érkező albumáról. Az energikus „Hard Drive Gold" bővelkedik a banda védjegyének számító kísérletező indie-rock elemeiben, amely egy szürreális videóklipben oldódik tovább, egyben az énekes Joe Newman rendezői debütálását is jelzi.

Február 11-én érkezik a brit zenei szcéna egyik legkülönösebb formációjának negyedik lemeze „The Dream" címmel. A várva várt korong bemutató nyári, könnyed gitár riffekkel telített dala a „U&ME" után rövidesen egy jóval komolyabb hangvételű, késő őszi szerzeményüket, a „Get Better"-t is megismerhettük.

Ezúttal pedig az érkező kiadványból egy harmadik játékos zenéjét, a „Hard Drive Gold"-ot is megismerhetjük.

Az új számról a billentyűs, Gus Unger-Hamilton a következőket mondta el: „A „Hard Drive Gold" egy enyhén nyelvtörő dal, amelyet a kriptovaluta-aranyláz csúcspontján írtunk. Annak a gyermekkori fantáziának a története, amikor egy iskolás fiúból egyik napról a másikra milliomos lesz, és arról, hogy ez milyen különböző interakciót szül az emberekkel, a tanároktól egészen a szomszédokig. Az, hogy mennyire ironikusan értelmezed az üzenetet, csak rajtad múlik..."

Newman – aki most nemcsak zenei tehetségét mutatta meg, de videóklip-rendezői szerepbe is bújt – a különös klipről így nyilatkozott: „Én, aki a mozik élménydús világában nevelkedtem, úgy láttam, hogy a videóklipek is alkalmasak arra, hogy tisztán történeteket alkossanak, ahelyett, hogy a zenekari tagokról szólnának, ezért mi általában nem szerepelünk a videóinkban. A közönség így mozira összpontosíthat."

Hozzátette a frontember, hogy: „A videóklip-ötleteim megmutattam különböző rendezőknek, akik ezeket továbbgondolták. Inspirált, ahogyan az elképzeléseimet megvalósították, és most szeretném megérteni és mélyebb szinten megtapasztalni ezt a folyamatot."
David Guetta x MORTEN – Permanence

David Guetta & MORTEN pénteken kiadja a várva várt jövőbeli rave himnuszt, a Permanence-t.

A többféle elektronikus stílusjegyből álló „Future Ravers" műfaj alapítói, David Guetta és MORTEN jelentkeznek régóta várt zenéjükkel, a „Permanence"-szel. 2021 végén robbantottak futurisztikus track-jükkel, az „Alive Again"-nel (Roland Clark közreműködésével), a páros nem vesztegetve idejét hozza el az éjszakai klubhangulatot.

A „Future Raverek" és rajongók örülhetnek, hiszen a kétszeres Grammy-díjas DJ/producer/dalszerző, David Guetta és a dán DJ/producer, MORTEN lendületes párosa ismét egy fergeteges klub-talpalávalóval jelentkezett. A „Permanence" Az izgalmas track egyaránt építkezik klasszikus elektronikus és újhullámos, progresszív elemekből, amelytől garantáltan eláll a lélegzetünk.

Az immáron szerte a világon is elérhető zeneszám egyébként már korábban bekerült az élő szettek közé, és a rajongók legnagyobb megelégedésére Guetta – aki legutóbb a sztárkollaborátorokat felsorakoztató, globális projektté duzzadt „Family"-vel ment nagyot - szilveszterkor Abu-Dzabi Lourve-ban is megszólaltatta a himnikus klubzenét.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 486 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1689803.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 2023.04.13 19:00
Gáspár Laci geg és multkiultiSOKK a záróakkord – még forró PRIBELSZKI első EP-je
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: