Folytatja a raphadjáratot PRIBELSZKI Alee-val közösen

 2023.03.20 19:43  |  livethemoment.hu  |   7300
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Miután Curtis-szel „beszedte a pénzt" PRIBELSZKI, „Legenda leszek" címmel folytatja albumfelvezetését. A hiphop háborúkra hajazó zsáner vonalán maradva ezúttal az előadó-producer-dalszerző az X-Faktor nyertes Alee-t szemelte ki kendőzetlen, dinamikus kiadványához, ami kétségtelenül kimozdítja a komfortzónájából a hallgatókat!

Április 13-án érkezik PRIBELSZKI 'HOTBOX' című, öt számból álló EP-jével, amelyen olyan nevek szerepelnek majd, mint Hadas Alfréd, Alee, Závodi Marci azaz 9in9er, és nem utolsó sorban a sztár rapper-dalszerző Curtis. Utóbbi kollaboráció már meg is jelent, ami jelenleg is rendesen pörög a digitális zenei megosztókon, most pedig az Alee-val együtt készült felvétel debütál „Legenda leszek" címmel.

Pribelszki Norbi az újdonságról elmondta, hogy: „Már a kezdetekkor ismertem Alee munkásságát, nagyon tetszett már akkor is, amit csinál. Felajánlottam, ha szüksége lenne stúdiós segítségre, bármikor számíthat rám. A beszélgetésünk után röviddel pedig beválogatták az X-Faktorba, amit meg is nyert. Emiatt is tolódott a közös projekt, de most végre rendesen odapirítunk a közönségnek!"

Az eredmény egy feszes, megalkuvástól mentes szövegelés a régebbi iskola beatjeinek hullámain, amely egy visualizerrel együtt érkezik!


Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905069.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: