Gáspár Laci geg és multkiultiSOKK a záróakkord – még forró PRIBELSZKI első EP-je

 2023.04.13 19:00  |  livethemoment.hu  |   6907
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Hogyan férnek el egy helyen a hiphop, a mulatós, Gáspár Laci nagy slágere és hagyományos népviseletben pogózó afro-magyar srácok? Minden kiderül: PRIBELSZKI 'HOTBOX' EP- és „telibeszarom" feat. 9in9er klippremierjéből!

Megjelent PRIBELSZKI első, öt számból álló EP-jével, 'HOTBOX' címmel, az egy személyben előadó-dalszerző-producer-színész és gyártásvezető Norbi olyan társakat kért fel a projekthez, mint Curtis, az X-Faktor-győztes Alee, Závodi Marci azaz 9in9er, Hadas Alfréd. Sőt még egy fricska erejéig Gáspár Laci is beugrott a 9in9errel közös „telibeszarom"-hoz.

„Volt egy féléves kihagyásom, sok volt a meló az egyéb projektjeimen, szóval kevésbé voltam motivált a stúdiózáshoz. Decemberben, amikor felszabadult az időm, lassanként megjött az ihlet és két hét alatt elkészítettem egy EP-nyi anyagot" – mesélte Norbi, aki egy eklektikus poénos klippel koronázza meg megjelenését:
„Forgattunk klipet 9in9errel is, funfact, hogy egyikünk sem ismeri Gáspár Lacit, de annyira tetszett neki a koncepciónk, hogy beszállt a forgatásba és a dalba a felkérésünkre. A „telibeszarom"-ságot szerintem csúcsra járattuk Závodi Marcival"
– mesélte Pribelszki Norbi.

A görbetükröt más műfajban is mutatja egyébként Norbi, ugyanis a nemrég HBO Maxon startolt kisfilm, a Szelfi Egyetem egyik főszereplőjeként is debütált, Tóth Andi, Nagy Blanka mellett.Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905109.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: