Jägermeister Brass Band: újdonság a magyar zenei palettán!

 2020.09.26 16:27  |  livethemoment.hu  |   3437
Értékeld ezt a cikket
(1 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
1Fergeteges hangúlatú bulin mutatkozott be az a 9 tagú fúvószenekar, akik mostantól a népszerű italmárka égisze alatt lépnek fel különböző rendezvényeken. A várva-várt bulin fellépett méga „Kelemen Kabátban” zenekar, és bemutatkoztak az új „Jägermeister DJ”-k is, azaz: Regán Lili és a „Szeresd a Trashem Bébi” formáció. A több száz fős közönség minden produkciót vastapssal jutalmazott. A járványhelyzetre való tekintettel a rendezvény szigorú biztonsági intézkedések mellett zajlott.

„A Jägermeisternél márkaként az a küldetésünk, hogy elhozzuk az embereknek életük legjobb estéit, bulijait. Ezért kiemelten fontos számunka az élmény marketing, amikor a fogyasztóink személyes élményeken keresztül találkozhatnak a márkánkkal és persze a termékünkkel. Sok ilyen aktivitásunk volt a múltban is ,és most úgy döntöttünk, hogy a német Jägermeister példája alapján, de más utat választva, a most alakuló zenei programunkon belül létrehozzuk a Jägermeister Brass Bandet. A zenekarunk alapvetően a modern Brass Bandekhez (mint például a Lucky Chops) hasonlórepertoárt fog játszani: népszerű pop, rock és elektronikus zenei számokat újra gondolva, fúvós hangszerekre és dobra. Rövid, nagyon pörgős, szórakoztató fellépésekkel készülünk, amelyek garantáltan beindítják az estét.” – összegezte a zenekar alakulásának hátterét Becs József, a Jägermeister márkamenedzsere.A 2019-ben lett meghirdetett felhívásra az ország minden sarkából jelentkeztek tehetséges fiatal zenészek. A háromtagú zsűri egy személyes meghallgatás keretében kiválasztotta a huszonkét legjobbat: 3 dobost; 3 bariton szaxofonost; 3alt szaxofonost; 3 tenor szaxofonost; 3 harsonást; 4 tubást és 3 trombitást. Ők voltak a finalisták, végül az interaktív közönségszavazatok döntötték el, hogy kik kerültek be a zenekarba. Közel 10ezren! voksoltak, a végeredmény pedig egy izgalmas, igazi karakterekből álló csapat lett, akik bármit eljátszanak, nem ijednek meg a kihívásoktól.

A Jägermeister Brass Band tagjai:

Erdei Sára tenorszaxofonos;
Varga Nóri harsonás;
Baraciusz Nikosz tubás;
Bille Gergő és Szelevényi Vito trombitások;
Ördög Krisztián baritonszaxofonos;
Gyebróczki Máté és Szabó Sipos Ágoston dobosok;
Havlik Márton altszaxofonos.Kapusi Viktor producer irányításával a bemutatkozó koncert repertoárja olyan nagy sikert aratott feldolgozásokat tartalmazott mint: Britney Spears – Toxic; Super Mario Medley; Pharrell Williams – Happy; LMFAO-Party Rock Anthem. A Kelemen Kabátban frontemberével – Horváth Boldival – közösen előadták a népszerű „Nyári gyerekek” című sláger fúvós változatát. A zenekart a közönség többször vissza is tapsolta!
És hogy melyek a hosszútávú tervek az újonnan alakult zenekarral? – „Nagyon nehéz egy party-zenekarnál hosszú távú tervekről beszélni a jelenlegi helyzetben. A lehetőségeinkhez mérten, szeretnénk minél több releváns helyszínen fellépni a zenekarral. Szeretnénk, ha egy összeszokott, a márka lendületét magában hordozó csapat minőségi zenéjével tudnánk afiatalokat szórakoztatni, eleinte kisebb rendezvényeken, a jövőben pedig fesztiválokon is! Az álmunk, hogy a jövőben akár önálló, teljesen a zenekarra írt számokkal tudjunk megtölteni egy albumot és valójában az emberek legjobb estéit hozhassuk el, aminek csúcspontja egy Jägermeister Brass Band produkció.” – fogalmazott László Dávid, a Jägermeister promóciós managere.

A zenei élmény mellett a partyn lehetett Jägermeister koktél különlegességeket is kóstolni, és a bátrabbak értékes nyereményekért próbára tehették az ügyességüket egy hatalmas Jägermeister terepasztalon. Természetesen nem hiányzott a Brass Band fotófal sem, ahol a rajongók sorban álltak a zenekar tagjaival!Fotók: Király Lilla Vivien
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905186.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: