Keserűből Savanyú: Audiopoeta újabb dalt robbant érkező albumáról

 2022.04.20 18:02  |  livethemoment.hu  |   2011
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Keserűből Savanyú: Audiopoeta újabb dalt robbant érkező albumáról --- Itt a legpikírtebb: a „Felvágós"

Egy csendesebb időszakot követően rendhagyó koncepcióval tér vissza filozofikus rímsorairól és pattogós dinamikájáról pillanatok alatt beazonosítható előadó-dalszerző, azaz Audiopoeta. A lemez három ízzel festi le a rapper dalait, legutóbb a Keserűből kaptunk egy pazar ízelítőt, most pedig érkezik a cenzúrázatlanul szókimondó Savanyú legmarkánsabb darabja, a „Felvágós".

Április 29-én landol Audiopoeta formabontó munkája 'Keserű Savanyú Édes' címmel. A konceptalbum egy költői eszköz, íz-hangulat szinesztézia mentén sorolja be a különböző élményekből merítő, olykor jókedvű, néhol egészen dühös, csalódott vagy kilátástalan állapotokat megszólaltató zeneszámokat. Elsőként az eksztatikus „Törj be" jelent meg a Keserű szériából, amit most a Savanyú legkirívóbb példája követ.

„A „Felvágós" mögött egy kiábrándult, sértett személy áll. A korong első öt zenéje bemutatja a fázisokat, hogyan is jut el ebbe a savanyú, gúnyos érzésbe valaki, aki hitt egykor a szerelemben. A 'Keserű Savanyú Édes' habár főleg mély témákra épül, ez a szám mind közül a legkomolytalanabb" – osztja meg Belényi Misi az íz mögöttes tartalmát.

A legújabb Audiopoeta-felvétel egy lyric videó kíséretében startol, aminek minden egyes, szarkasztikus sora kiérdemli a maximális figyelmet. A kiadvány debütálása előtt megízlelhetjük az utolsó, „dolce vita" életérzésből született trackek egyikét is – a teljes megjelenést követően, május 27-én pedig az Instantban igazi íz-orgia vár ránk egy lemezbemutató koncert keretében.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 79 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1319278.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 3 napja 3 órája
Wolf Kati életében az anyaság és a karrier jól megfér egymás mellett
Koncertajánló
A The Cure ismét Budapesten ad koncertet
2022. október 26.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: