Keserűből Savanyú: Audiopoeta újabb dalt robbant érkező albumáról

 2022.04.20 18:02  |  livethemoment.hu  |   2071
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Keserűből Savanyú: Audiopoeta újabb dalt robbant érkező albumáról --- Itt a legpikírtebb: a „Felvágós"

Egy csendesebb időszakot követően rendhagyó koncepcióval tér vissza filozofikus rímsorairól és pattogós dinamikájáról pillanatok alatt beazonosítható előadó-dalszerző, azaz Audiopoeta. A lemez három ízzel festi le a rapper dalait, legutóbb a Keserűből kaptunk egy pazar ízelítőt, most pedig érkezik a cenzúrázatlanul szókimondó Savanyú legmarkánsabb darabja, a „Felvágós".

Április 29-én landol Audiopoeta formabontó munkája 'Keserű Savanyú Édes' címmel. A konceptalbum egy költői eszköz, íz-hangulat szinesztézia mentén sorolja be a különböző élményekből merítő, olykor jókedvű, néhol egészen dühös, csalódott vagy kilátástalan állapotokat megszólaltató zeneszámokat. Elsőként az eksztatikus „Törj be" jelent meg a Keserű szériából, amit most a Savanyú legkirívóbb példája követ.

„A „Felvágós" mögött egy kiábrándult, sértett személy áll. A korong első öt zenéje bemutatja a fázisokat, hogyan is jut el ebbe a savanyú, gúnyos érzésbe valaki, aki hitt egykor a szerelemben. A 'Keserű Savanyú Édes' habár főleg mély témákra épül, ez a szám mind közül a legkomolytalanabb" – osztja meg Belényi Misi az íz mögöttes tartalmát.

A legújabb Audiopoeta-felvétel egy lyric videó kíséretében startol, aminek minden egyes, szarkasztikus sora kiérdemli a maximális figyelmet. A kiadvány debütálása előtt megízlelhetjük az utolsó, „dolce vita" életérzésből született trackek egyikét is – a teljes megjelenést követően, május 27-én pedig az Instantban igazi íz-orgia vár ránk egy lemezbemutató koncert keretében.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 188 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1431857.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 5 napja
Itt a recept, hogy mit kell csinálni, ha épp nagyon eleged van mindenből
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: