Minden érzékünkre ható íz-orgia Audiopoeta hamarosan érkező, első konceptalbuma

 2022.04.08 21:09  |  livethemoment.hu  |   2009
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0
Minden érzékünkre ható íz-orgia Audiopoeta hamarosan érkező, első konceptalbuma A „Keserű" előfutára a „Törj be"

Új időszámítás indul Audiopoeta naptárában, ugyanis hamarosan első korongjával debütál, aminek beharangozója a „Törj be" hihetetlen energiákat szabadít fel és egy kis betekintőt ad abba az érzelmi hullámvasútba, ami a teljes zenei anyagon végigvezeti majd a hallgatókat. A lemez egyes állomásai három íz kombinációja, megmutatva azt a zenei hibridet, amit Belényi Mihály maga is magában hordoz, úgy ahogy élményei is olykor: „Keserűek Savanyúak Édesek".

Az elmúlt négy évben egy sokoldalú és termékeny zenei alkotót, gondolkodót és kortárs költőt ismerhettünk meg Audiopoeta, azaz Belényi Mihály személyében: olykor fanyar humorral, kedvcsináló bulislágerrel vagy elégikus darabbal is találkozhattunk megjelenései között. Idén újra összegyűlt egy lemeznyi adag, ami egyrészt követi azt a változatosságot, ami a rapper mondhatni kvintesszenciája, mégis egy előremutató egységet alkot.

„Kaptam olyan visszajelzéseket, hogy nem elég következetesek a számaim, túl széles skálán mozognak a rap/hiphop témáján belül is. Ezek a kritikák bár rosszul érintettek kezdetben, mégis megerősítettek abban, amit képviselek. Az ember sem olyan, hogy hétfőtől vasárnap estig boldog, majd a következő hét napban szomorú, hanem ez igen gyorsan változik" – meséli Misi albumának alapötletét, amit tavaly határozott el, hogy 2022 tavaszára elkészít.

Audiopoeta egy leíró költői eszközhöz nyúlt, ahol zenéinek hangulatát és történeteinek végkimenetelét egy-egy íz élményéhez köti, egyben lemezének címét is ez adja: 'Keserű Savanyú Édes'

Az első „aperitif" a Keserű mélypontból és ahonnan a történet katapultál

Az LP megjelenéséig, azaz április 29-éig az ízekből kóstolót kapunk egy-egy szerzemény formájában, amik a legmarkánsabb módon mutatják be az adott kategóriát. A „Keserű" tapasztalatok ihlette, éppen debütáló „Törj be" Misi egyik személyes kedvence egyben az érkező kiadvány első száma.

„Az első öt felvétele egy-egy rövid, romantikus történetet mond el. A „Törj be" – aminek zenei alapját Fehér Holló készítette el - azt az állapotot írja le, amikor keresed a tökéletest, de senki sem elég jó neked, mígnem rátalálsz arra a bizonyos személyre. A következő dalok azt a keserűséget írják le, ami egy csalódásokkal teli végbe torkollik és végül „Savanyú"-vá válsz" – osztja meg az előadó, aki egy klipet is szánt az eszméletlen elemeket mozgósító tracknek. A kiváló rendező, LeHo Legacy lenyűgöző képi motívumokkal állít apokaliptikus hangulatot.

A következő hetekben megízlelhetjük Audiopoeta pikírtebb jövevényét, majd pedig a „dolce vita" életérzésből is kapunk egy nagyadag merítést – a teljes megjelenést követően, május 27-én pedig az Instantban is meghallgathatjuk a korongot élő zenekari felállásban.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 188 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1431615.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 5 napja
Itt a recept, hogy mit kell csinálni, ha épp nagyon eleged van mindenből
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: