Nádas Barbi látványos videóval debütál

 2023.01.11 19:27  |  livethemoment.hu  |   8963
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Dimenziók között táncol Nádas Barbi új videoklipjében. Az Overthink című dalt, és videót édesapja elvesztése inspirálta. Bár a dal egyáltalán nem szomorú, olyan kérdéseket feszeget, mint az elengedés, megfelelési kényszer, a határ szülő-gyerek között, a határ a gyász, és egy új boldog élet között.

“A tükörbe nézek, és a te arcod válaszol, valaki törölje le a könnyeimet, hogy egy kék pillangó lehessek” -áll a szövegben. A túlgondolás mögött álló földöntúli erő jeleníti meg Kugler Zsolt koreográfiában, aki mindvégig egy lépéssel Barbi mögött táncol, hátulról finoman irányítva gondolatait. Ahogyan az életben, a koreográfiában is megjelennek elengedés szakaszai, a harag, a depresszió, az alkudozás, és a megbékélés.

Külföldi zenei blogok is felfigyeltek egy magyar énekesnőre. Overthink című dalával debütált Nádas Barbi, melynek szöveget és dallamát ő, zenéjét pedig Kovács Norbert írta. A fülbemászó, könnyed dallamok mögött, mély téma lakozik.

Barbi 18 évesen, egy baleset következtében veszítette el műrepülő világbajnok édesapját. Túlgondolása okait kereste, amikor rájött, ez nem más, mint a gyász. “Minden gondolatomba benne volt az apám, pont serdülőkorban voltam, amikor elment így lelkileg még nem váltam le róla. Nehéz volt ezt úgy megtenni, hogy ő már nem ezen a síkon van, illetve, hogy hiányzik. Mint a legtöbb kislánynak, nekem ő egy szuperhős volt, és az is marad.”

A túlvilági erő, mint a gondolatok hátsó mozgatórugója jelenik meg Kugler Zsolt koreográfiájában. A tánc végigkísér a dalban az elengedés útján, benne van a harag, az alkudozás, és a megbékélés. Overthink. Elérhető YouTube-on, és az összes zenemegosztó portálon.TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905063.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: