PREMIER: Megőrülsz a HolyChicks új dalától

 2022.03.31 18:06  |  livethemoment.hu  |   1606
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Csupa pozitív, erős női karakterből áll, miközben hamisítatlan rock'n'roll zenét kreál: ez nem más mint hazánk egyik legizgalmasabb csajbrigádja Budapestről, a HolyChicks. Új dögös zenéjük, a "Most nézheted" egy igazi punkos pörgős löket a tavasznak és az egyre pezsgő koncertszezonnak.

"Megtalálni az egyensúlyt, hogy zökkenőmentes, boldog életet élhessünk, és közben, persze remekül szórakozzunk" - így írta le Hunyadkürti Éva, a HolyChicks énekesnője egyben szövegírója újdonságuk, a "Most nézheted" üzenetét, ami elképesztő pozitív rezgést zúdít ránk, miközben egy alkotóelemet sem felejt ki a klasszikus rock'n'roll műfajából.

A szerzemény egyébként igazi flowban íródott egy alkotótábor alkalmakor, amire Éva így emlékezett vissza: "Eleinte csak vicces szófordulatokat tettünk egymás mellé, aztán kialakult belőle valami egység."

A hétéves fennállásukat idén márciusban ünneplő rockdívákról köztudott, hogy nemcsak a zenélésben, de a való életben is egymás közt szoros köteléket ápolnak, ezért is egyedülálló, amit itthon csinálnak. Zenei rátermettségüket pedig számtalanszor bizonyították már: "Pillangóhatás" című szerzeményükkel a DAL 2020 elődöntőjéig jutottak, az ország szinte összes klubjában megfordultak beleértve a főváros népszerű színpadait, és nemzetközi sztárok előtt is szerepeltek. Felléptek már közösen a Blahalouisianaval, az Intim Torna Illegállal, illetve MIYAVI és Eric Martin előtt is.

A csajok most debütáló dalukat egy pörgős videóklippel is megtámogatták, amiről Tisza Vivien, a HolyChicks dobosa elárulta, hogy: "A "Most nézheted" egy egyszerű imidzsfilm. Szerettünk volna egy ilyen jellegű videót, mert ilyen korábban nem volt nekünk. Ismét Makk Vatával dolgoztunk, illetve Tábori Ádám is csatlakozott. Gyorsan ment a forgatás, hiszen azt kellett tennünk, amit szeretünk: zenélni."

Ez pedig még csak egy kis bemelegítés, hiszen a zenekar minden gőzerővel a tavaszi-nyári eseményekre készül, jelenleg pedig az Ocho Macho zenekarral együtt turnézik nemrég meghódítva az Akvárium Klub színpadát is. Mindeközben pedig harmadik nagylemezén is dolgozik, amelyről hamarosan újabb dalokat is hallhatunk.

Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 194 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1746904.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 2023.10.24 20:16
„Nem bírsz a lóerőmmel” – Újabb vagány dal Mihályfi Lucától
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: