PREMIER: Krúbi, Thuróczy Szabolcs, Scherer Péter és Kautzky Armand is szerepet kapott bongor új klipjében

 2022.04.12 19:38  |  livethemoment.hu  |   2598
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0bongor új klipjében Krúbi, Thuróczy Szabolcs, Scherer Péter és Kautzky Armand is szerepet kapott

’Testi Mesék’ – ezzel a címmel debütál a rap-különlegesség, bongor várva várt második nagylemeze. A csupa öniróniát és szatírát tartogató kiadvány érinti mindazt a tabunak számító témakört, ami társadalmunkba kódolt jelenség. Mind zeneileg és szövegileg szintlépés ez a rapper munkásságában, amihez a háromszoros Fonogram-díjas Krúbi is csatlakozott egy közös dallal és videóklippel. „Az Én Sávom” képkockáit igazi sztárszínészek töltik ki - és ez nem minden: ugyanis április 15-én az Akvárium Klubban egy lemezbemutató keretein belül is meghallgathatjuk az év egyik legígéretesebb hiphop-tematikus diszkjét.

„A Testi Mesékben egy karneváli kavalkád érzetét szerettem volna megteremteni, ahol a testek felcserélhetőek, ahol a szereplők állandó mozgásban vannak, és kiszámíthatatlan pályákon mozognak. Az album a szerelem útvesztőin, az ember állatiasságán és a halál végérvényességén vezet keresztül” – így összegzi a rapID tehetségkutató közönségdíjasa, Berta Csongor, azaz bongor új albumának születését, ami helyenként trágár olykor-olykor, pedig intellektuális tálalással mesél az utóbbi másfél évről.

A 10 számból álló LP-n a korábban kiadott „ÚJ VÉG” és az „OXIGÉNHIÁNY” is szerepel, három trackben pedig egy-egy zseniális együttműködőt is felfedezhetünk, köztük van DolBeats, Cseri Hanna és Krúbi is:

„Régóta szerettem volna Krúbival egy feat-et, de azt is tudtam, hogy ha már felkérem, akkor egy kész koncepcióval szeretnék előállni. Szerencsére tetszett neki az ötlet, így egyből belement” – meséli „Az Én Sávom” kiindulóját a színészként is aktív bongor, aki egy hiánypótló, tragikomikus videóklipet is kitalált, amiben a Jászai Mari-díjas Scherer Péter, szintén díjazott Kautzky Armand és Thuróczy Szabolcs szerepel a két előadó mellett.

„Ez a trekk és a klip egyrészt egy utalás a Damián Szifrón által rendezett „Eszeveszett mesék”-re, aminek az egyik epizódjában két ingerült autóvezető a végletekig felbosszantja egymást, és ezért az agresszióért az életükkel fizetnek. De az ötlet személyes élményekből is táplálkozik és egy nagyon fontos társadalmi problémára is rámutat. Az ún. road rage ugyanis 56 százalékban okoz halálos kimenetelű közúti balesetet. Abban is bízom, hogy ha ez a klip sok embert elér, talán a humora egy eszköz is lehet arra, hogy magunkra ismerjünk ezekben a helyzetekben és ha arra kerül a sor, akkor az impulzív anyázás és bosszúállás helyett nevessünk egyet.”

Április 15-én bongor a ’Testi Mesék’ teljes setlistjével, katartikus koncepcióval és további vendégelőadókkal érkezik az Akvárium Klubba – kétségkívül maradandó élményt élhetnek át az ellátogatók.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 194 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1746825.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 2023.10.24 20:16
„Nem bírsz a lóerőmmel” – Újabb vagány dal Mihályfi Lucától
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: