Reinkarnálódott Rocco és Baby Jewel mémje G.Zsolti és bongor új dalában

 2023.04.10 18:22  |  livethemoment.hu  |   6716
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0„VERY BIG" címmel új kollabot köszönthetünk, amiben G.Zsolti és bongor zseniálisan kifigurázza a wannabe rapperek jelenségét, sok más „húsvéti tojást" is elrejtve. A felvétel épp annyira szórakoztató, mint amennyire mutat görbetükröt dallamos raphullámain keresztül.

G. Zsolti első, önálló dalával, a „Mamacita"-val novemberben debütált, ami a felszínen egy üde, bolondos, latin produkciónak tűnhetett, ám Zsolti egyedi hangjával és látásmódjával valami sokkal többet kínált: jó adag (ön)iróniát, kreativitást és trash-kulturális utalást. Legutóbbi trekkjével, „Én vagyok a raj" címmel tovább feszegette a határokat és a beateket.

Zsolti legújabb zenéjéhez megtalálta a tökéletes partnert, aki a humor legpikánsabb fokozatait sem rest használni: bongor nemrég Dé:Nash-sel turnézott, év elején teletöltötte az Akvárium Klub Kishallját önálló estjén, sőt a Slum Village kultikus hiphop formációja előtt április 13-án az A38 Hajón is fellép.

„Legyen olyan, mint egy groteszk színházi jelenet. Milyen egy igazi rap videóklip? Legyenek benne autók, fegyverek, kamerába rúgások és keménykedés. Szövegileg pedig igyekezzen minél nagyobbnak mutatni magát az előadó. Biztosan neked is van egy ismerősöd, akinek, ha mesélsz egy meghökkentő, kivételes történetet, valószínű lesz rá egy "az semmi"-vel kezdődő sokkal érdekesebb saját sztorija. Ez lehetne akár az ő személyes dala is. A végtelenségig vitt mértéktelenség, nagyzolás, kivagyiság jellemzik ezt a számot, amit, ha jelenségként akarunk definiálni, hívhatjuk röviden „VERY BIG"-ségnek" – osztotta meg G.Zsolti, akinek a szakmában már bőven van előélete a rapfenoménnek, hiszen olyan sztárokkal és nagy formációkkal dolgozott együtt korábban, mint Majka, Essemm, a BSW, és Szakács Gergő. Sőt korai éveiben sokaknak ismerős lehet Triek művésznevén, amikor a Red Bull Pilvaker versenyén 2. helyezett lett.

bongor főispán jelmezben szövegelt Zsolti oldalán, így mesélt a közös munkáról: „Lehet, hogy elsőre nehéz értelmet találni a „VERY BIG"-ben, mert sokszor teljesen indokolatlan elemek keverednek benne, de szerintem ez adja meg igazán a klip hangulatát és humorát. Zsolti egy nagyzoló, sztereotip rappes arcot figuráz ki, én pedig egy önelégült, hataloméhes képviselő perspektívájából rappelek. Azért választottam ezt a nézőpontot, mert ha kizoomolunk, akkor láthatjuk, hogy az aljasság, milyen méreteket ölt, és a sportkocsival való flexelés eltörpül ahhoz képest, ha valaki kaszinókat sajátít ki, vagy tendereket osztogat.

A forgatás iszonyat jó hangulatban telt, és nagyon örülök, hogy a harmadik szereplő, Badar Béla, művésznevén "Rozsda" karaktere is ilyen viccesre sikerült.
"

Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905177.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: