Sokak történetét mesélte el színészként, most sajátját is bemutatja zenéjében Darvasi Áron

 2022.03.03 18:17  |  livethemoment.hu  |   1122
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Sokak történetét mesélte el színészként, most sajátját is bemutatja zenéjében Darvasi Áron

„Egy ponton rá kellett ébrednem, hogy senki nem foglalkozik az én problémáimmal" – meséli debütáló szólóprodukciója kapcsán a ma már sikeres színművész, a Kultúrkörből ismert ígéretes dalszerző-előadó, Darvasi Áron. Sokunknak lehet új az az introspektív, lecsupaszított világ és hangzás, amit kendőzetlenül tár elénk először Áron „Nem eleget éltem még" című dalában.

Egy sokrétű, tevékeny alkotót ismerhettünk meg Darvasi Áron személyében, hiszen amellett, hogy a népszerű trió, a Kultúrkör aktív frontembere, színművészi-rendezői karrierje is folyamatosan ível felfelé: édesapjával közösen írt és maga rendezett kortárs drámát, legutóbb pedig a nagyszájú Zoli G főszerepében ismerhettük meg az RTL Hotel Margaret jelenleg futó sorozatában.

Nem mindig volt borítékolható a siker, hiszen Áron rengeteg hullámvölgyet élt meg már egész fiatalon, aminek teljes történetét egy önálló produkcióban mutat be nekünk először:

„Sok családi tragédia ért gyerekként, jó ideig volt bennem egy feszültség, amit nem megfelelően vezettem le és csak tetőztem a bajt eljutva a legmélyebb pontig. Majd jött a kijózanító felismerés, hogy nem süppedhetek örökre a múltamba, senki se törődik azzal, mennyi rossz ért és muszáj megváltoznom" – osztja meg Áron saját történetét, hozzátéve, hogy: „Felkerültem Budapestre, amivel egy teljesen pozitív irányt vett az életem a karrieremben és a magánéletemben is, hiszen tavaly megismerkedtem egy lánnyal, aki magamért szeret."

Áron egy régi-új visszatérő, hiszen korábban is jelentkezett önálló rap-szerzeményekkel, ám énekesi tehetségét most hallhatjuk először kibontakozni a „Nem eleget éltem még" című zenéjében. A pulzáló zenei alapot a kiváló zeneszerző, Grósz Arthur Valentin készítette és véglegesítette, a szám pedig egy bensőséges, nosztalgikus képsorokkal együtt érkezik benne a szerző megindító, gyerekkori felvételeivel. A vágási feladatokat Trencsényi Ádám látta el.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 188 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1431841.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 5 napja
Itt a recept, hogy mit kell csinálni, ha épp nagyon eleged van mindenből
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: