SuperStereo friss HS7-átdolgozásáért Szűcs Krisztián ismét stúdióba vonult!

 2022.03.24 19:05  |  livethemoment.hu  |   1844
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Ki ne ismerné a kultikus zenekar, a Heaven Street Seven „Hol van az a krézi srác" című örök klasszikusát? A fátyolos alter-sanzonhoz olyan ráérzéssel nyúlt most hozzá az elektropop-zenész, SuperStereo, hogy az egykori együttes frontembere, Szűcs Krisztián ismét bevonult a stúdióba és a kamerák elé a kellemes pulzálást és önfeledt hangulatot idéző átdolgozásért.

Lassan 22 éve annak, hogy megjelent a HS7 mindent elsöprő nagylemeze, a 'Cukor' és megismerhettük a banda történetének egyik legismertebb darabját, a „Hol van az a krézi srác" igazi örökzöldet. Habár az együttes hét éve már aktívan nem alkot, szívesen fogadta a népszerű DJ/producer, SuperStereo felkérését:

„Egy volt zenésztársam esküvőjére készültem, amikor a kezembe került a „Hol van az a krézi srác" zenéje, és gondoltam, kicsit leporolom. Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy megmutassam a zenekartagoknak, akik annyira lelkesedtek az új verziótól, hogy maga Szűcs Krisztián újra felénekelte a számot" – mesélte Laskai Viktor, azaz SuperStereo.

Az elektronikus előadó egyébként kényelmesen mozog az alternatív zene világában is, hiszen a Péterfy Bori & Love Band egykori dobosaként ismerhetjük, de kiemelendő a "Bent a neved" című megahitje, amire még ma is tömegek kapják fel a fejüket. A közel hét éve megjelent dal nemrég a Spotify hazai viral listájára is felkúszott, ahol több mint 2 millió streamet tudhat magáénak, a hivatalos videóklip pedig már a 23 milliós össznézettséget is túlszárnyalta YouTube-on.

SuperStereo legújabb zenéjétől is hasonló libabőrt várhatunk, hiszen az együttműködők kiválóan ráéreztek arra, mi minden felfedeznivaló rejlik még ebben a HS7-slágerben.

A „Hol van az a krézi srác" átdolgozás ráadásul egy vadonatúj klipet is kapott, amiben a „krézi srác" és „régi lány" alteregói kapják a főszerepet, akik amellett, hogy több ikonikus budapesti helyet bejárnak, egy kávézóban összetalálkoznak az alkotókkal is.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 194 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1746965.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 2023.10.24 20:16
„Nem bírsz a lóerőmmel” – Újabb vagány dal Mihályfi Lucától
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: