Szerelmi csalódásáról énekel új dalában az X-Faktor felfedezettje

 2022.04.18 18:28  |  livethemoment.hu  |   2235
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Új dallal jelentkezik az Ének iskolája, a Sztárban sztár + 1 kicsi és az X-Faktor 10. jubileumi évadának felfedezettje, Tabatabai Nejad Flóra. A Bevallom azokról a szerelmekről szól, amelyekről elhittük, hogy örökké tartanak, mégis csalódással értek véget.

Már az X-Faktor versenye alatt megjelent Nejad Flóra első saját száma, a Mocskos pénz, melyet Burai Krisztián szerzett. A közös munka sikere után úgy döntöttek, újra összefognak, ám ezúttal már együtt jegyzik a dalszöveget. „Nagyon különleges volt az alkotási folyamat, mintha végig egymás mondatait egészítettük volna ki” – mesélte Flóra. „Mindkettőnkből egészen mély érzések törtek a felszínre írás közben.”

A Bevallom című szerzeményben azokról a románcokról mesélnek, melyek ugyan tündérmesébe illően kezdődnek, végül csalódással érnek véget. „Azt a pillanatot szerettük volna megragadni, amikor az ember rájön, mégsem igaz, amit a viszonyukról hitt, de bármennyire is bántja ez, idővel továbblép és elfogadja, ennek így kellett történnie” – mondta Flóra. Krisztián pedig hozzátette, a Bevallom a lányok oldaláról mutatja be a szakításokat. „Felsorolja a férfiak azon jellemvonásait, melyek nem feltétlenül pozitívok egy párkapcsolatban.” A dalszerző szerint Flóra azonnal átérezte a dal szellemiségét.

Az énekesnő jelenleg Szegeden jár középiskolába, hamarosan érettségizni fog és döntenie kell a továbbtanulásáról. „Szeretnék Budapestre költözni és egyetemre járni. A szüleim az egészségügyben dolgoznak és elképzelhető, hogy követem a példájukat és gyógyszerész szakra jelentkezem.” Flóra jövőbeli tervei között természetesen komoly szerepe van a médiának és a zenének is, a következő hónapokban több új dallal is jelentkezik majd. „Remélem, hogy hamarosan élőben is előadhatom ezeket a számokat” – tette hozzá.

Forrás: www.napmedia.hu
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 279 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1791428.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2 hete 1 napja
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: