Szerelmi csalódásáról énekel új dalában az X-Faktor felfedezettje

 2022.04.18 18:28  |  livethemoment.hu  |   2089
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Új dallal jelentkezik az Ének iskolája, a Sztárban sztár + 1 kicsi és az X-Faktor 10. jubileumi évadának felfedezettje, Tabatabai Nejad Flóra. A Bevallom azokról a szerelmekről szól, amelyekről elhittük, hogy örökké tartanak, mégis csalódással értek véget.

Már az X-Faktor versenye alatt megjelent Nejad Flóra első saját száma, a Mocskos pénz, melyet Burai Krisztián szerzett. A közös munka sikere után úgy döntöttek, újra összefognak, ám ezúttal már együtt jegyzik a dalszöveget. „Nagyon különleges volt az alkotási folyamat, mintha végig egymás mondatait egészítettük volna ki” – mesélte Flóra. „Mindkettőnkből egészen mély érzések törtek a felszínre írás közben.”

A Bevallom című szerzeményben azokról a románcokról mesélnek, melyek ugyan tündérmesébe illően kezdődnek, végül csalódással érnek véget. „Azt a pillanatot szerettük volna megragadni, amikor az ember rájön, mégsem igaz, amit a viszonyukról hitt, de bármennyire is bántja ez, idővel továbblép és elfogadja, ennek így kellett történnie” – mondta Flóra. Krisztián pedig hozzátette, a Bevallom a lányok oldaláról mutatja be a szakításokat. „Felsorolja a férfiak azon jellemvonásait, melyek nem feltétlenül pozitívok egy párkapcsolatban.” A dalszerző szerint Flóra azonnal átérezte a dal szellemiségét.

Az énekesnő jelenleg Szegeden jár középiskolába, hamarosan érettségizni fog és döntenie kell a továbbtanulásáról. „Szeretnék Budapestre költözni és egyetemre járni. A szüleim az egészségügyben dolgoznak és elképzelhető, hogy követem a példájukat és gyógyszerész szakra jelentkezem.” Flóra jövőbeli tervei között természetesen komoly szerepe van a médiának és a zenének is, a következő hónapokban több új dallal is jelentkezik majd. „Remélem, hogy hamarosan élőben is előadhatom ezeket a számokat” – tette hozzá.

Forrás: www.napmedia.hu
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 188 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1431856.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 5 napja
Itt a recept, hogy mit kell csinálni, ha épp nagyon eleged van mindenből
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: