Sztárcsajok a szomszédból

 2022.02.15 17:47  |  livethemoment.hu  |   1126
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Újabb izgalmas dalok közül válogattunk – ezúttal nem mentünk túl messzire és a
„szomszédba" ruccantunk át.


Minelli – Heart Instructions

2021-es slágerlisták élére kerülő Minelli egyre magasabbra tör!

A digitális platformokon több tízmilliós, a YouTube-on több százmilliós streammel Minelli jelenünk egyik legértékesebb román popdívája. Legutóbbi sikereit követően érkezik az énekesnő egy új érzéki deep-house gyönggyel, a „Heart Instructions"-zel.

Lenyűgöző alkotói portfólióval rendelkezik Minelli, aki tavaly kiadványaival világszerte a slágerlisták élére került: a „Rampampam" masszív beatjeivel és lebilincselő kórustémájával a Shazam Global Dance lista első helyéig repítette az előadót, míg Minelli másik friss eredménye, a „Nothing Hurts" hazánkban és több európai országban is a rádiók elsőszámú kedvence lett.

2022-ben végre érkezik egy slágervárományos újdonság az imádott dance-pop királynőtől, amit aligha fogunk kiverni a fejünkből: A „Heart Instructions"-ben Minelli egyedülálló énekhangja és a mély lüktetés teremti meg a tökéletes fúziót, amely egy illuzórikus, hibátlan kapcsolat útmutatóját festi le.

„A „Heart Instructions" minden tapasztalt ember számára készült, aki tudja, hogy az élet hullámvölgyekről szól. Amikor ezt a dalt írtam, arra gondoltam, milyen rendkívüli lenne egy kézikönyv, amely lépésről lépésre megtanít tökéletes kapcsolatot kialakítani. Ez a szám egy eleven emlék egy stúdiós estéről, amikor a tökéletes életről elmélkedtem" – mondta el Minelli legújabb kiadványáról.
Roxen – UFO

Roxen készen áll, hogy egy új klubbombát eresszen ránk a világűrből!

Generációjának egyik legtermékenyebb hangja Roxen, aki a 2022-es évet egy igazán földöntúli himnikus dallal, az „UFO"-val nyitja.

Egyre nagyobb elismerések övezik a román származású fiatal énekesnőt, hiszen nemcsak szülőhazája egyik legnépszerűbb művésze, hanem sikere gyorsan túlterjedt a határokon, például a Strange Fruits-cal közösen kiadott „Money, Money" című slágerével ért el jelentős globális eredményeket.

Roxen készen áll arra, hogy ismét felrázza a világot és előcsalogassa a bennünk lakozó énekest: „Nagyon örülök, hogy végre megoszthatom veletek az „UFO"-t. Ez a szám a szívemnél vibrál, és remélem, hogy rátok is hasonló hatással lesz. Az idegenek léteznek, és az „UFO" biztosan eljut a szívetekhez" – mesélte Roxen az újdonságról, akire érdemes lesz figyelni idén is.

A cikk összeállításában segített: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 188 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1431652.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 5 napja
Itt a recept, hogy mit kell csinálni, ha épp nagyon eleged van mindenből
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.
Programajánló naptár


Hírek, események
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: