Tábortűz mellé: New LevelEmpire- Campfire

 2022.07.06 20:57  |  livethemoment.hu  |   2187
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0A nyári bulikhoz, legyen az fesztivál vagy tábortűz körül egy "egyszálgitáros" leülős összejövetel, a zenekar új EP-je a gyújtós! A lemez egyik új dala Cegléd nyári rendezvényének a himnusza.

Az 'Amíg tart a nyár'-hoz klip is készült a fesztivál legjobb pillanataiból.

„Mivel a most megjelent négyszámos lemez három dala nyári tematikájú, illetve az ismert New LevelEmpire hangzás mellett a ’tábortüzes’ hangszerelés a jellemző, így stílszerű volt a frappáns New Level Campfire címet adni a kiadványnak.” – fejti ki Zola, a zenekar énekese.

Az EP-n két vadiúj szerzemény is szerepel: a BAHART számára készített balatoni nyári hajósdal, az Áthajózhatnánk; illetve a DR.BRS közreműködésével készült Amíg tart a nyár, ami a ceglédi streetfood fesztivál hivatalos dala.

„Nagyon örültünk a BAHART felkérésének, hiszen erős szálak kötnek minket a Balatonhoz. Minden évben nyáron Balatonkenesén van a csapatépítőnk a telkünkön, amit általában egy közeli fellépéshez időzítünk. Ilyenkor eltöltünk egy kis időt felhőtlenül, mindenféle kötelezettség nélkül együtt. Bográcsozunk, dumálunk, és persze fürdünk, hajózunk.” – meséli DJ Newl, a zenekar dobosa, aki gyerekkorától kezdve a nyár nagy részét a Balatonon tölti.

A megszokott NLE hangzás mellett pedig az EP-n helyet kap két korábbi dal is: a Visszatérek, valamint a Látható akusztikus, csendes, minimalista feldolgozása, amelyek azért is különlegesek, mert a zenekar koncertjein csak ritkán hallhatóak.
Forrás: www.napmedia.hu
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 279 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1791402.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2 hete 1 napja
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló
Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: