Toplistás albumot rakott össze Hársházi Szabi

 2022.09.20 20:37  |  livethemoment.hu  |   3191
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0
Hársházi Szabi dalszerző-producer - akinek megannyi könnyűzenei előadó köszönheti dalait - 2020-ban vágott bele előadói karrierjének építésébe. Az elmúlt két év zenei termését foglalja csokorba „Antré” címmel 2022. július 28-án megjelent bemutatkozó albuma, amely már a megjelenés hetén felkerült a MAHASZ Album Top 40 slágerlistájára és lassan két hónappal a megjelenés után is megtalálható rajt.


Mielőtt tovább olvasod a cikket, indítsd el a lejátszót és legyen a Szabi zenéje a háttérben: (A lejátszáshoz kattints az első számra vagy bármelyikre)Hársházi Szabi zeneszerzéssel és hangszereléssel aktívan 2013 évvégétől foglalkozik. Az elmúlt években írt és hangszerelt már dalt többek közt Weisz Viktornak, Dankó Szilvinek, Batánovics Lilinek, Kertész Ivánnak, Gór-Nagy Erának és a kétszeres Fonogram-díjas Gájer Bálintnak is.
A dalszerző-producernek az elmúlt szűk két év alatt sikerült elérnie, hogy saját előadásában felcsendülő dalaival is jelen legyen rádiókban és televíziós zenei csatornákon egyaránt.

„Amikor a bemutatkozó dalom 2020 őszén „Engedj el” címmel napvilágot látott még nem gondoltam, hogy rá szűk 2 évvel a bemutatkozó lemezemet foghatom majd a kezembe. A lemez címének az "Antré" nevet adtam. Úgy gondolom, hogy ebben bent van minden. Hisz ezek a dalok a belépőim előadóként a hazai könnyűzene világába…” – nyilatkozta Szabi a lemezről több sajtóorgánumnak is korábban.

Szabinak olyannyira jól sikerült ez a belépő, hogy cikkünk megjelenésekor is a MAHASZ Album Top 40 slágerlista 19. helyén áll az album.

„ A 35. héten a 12. helyen álltam az Album Top 40 listán a lemezemmel. Hol kicsit hátrébb szorulok, hol előrébb ugrok. Igazából nekem teljesen mindegy, hogy éppen hol vagyok a listán, óriási öröm már az, hogy lassan 2 hónapja jelent meg a lemez és még mindig rajta vagyok. Persze biztosan kiposztolnám örömömben, ha a TOP 10-be bent lennék, akár egy hétig is.” – mondta nevetve Szabi, aki idén nyáron már több helyszínen elő is tudta adni fellépései alkalmával a lemez ismertebb dalait.

Az Antré albumon 10 dal található, amelyek zenéjét Szabi írta, illetve a hangszereléseket is Ő készítette. A dalszövegeket pedig Lombos Márton, Kotsy Krisztina és Jakab Andrea dalszövegírók jegyzik. Az album dalainak zenei világa főként a 80’-as 90’-es éveket idézi meg, igazi zenei csemege lehet a retró zenék szerelmeseinek.


A zenei anyagot Hársházi Szabolcs engedélyével közöljük!

villagemarketing.hu
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905093.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: