Új műfajban építi le a fake barátokat a szókimondó rapper, PRIBELSZKI

 2022.02.10 19:21  |  livethemoment.hu  |   1147
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Egy igen csak megosztó, de mégis szerethető karakter PRIBELSZKI, akire először a „HosszúKatinka" kollab-száma kapcsán kapták fel több mint tíz millióan a fejüket. Mióta külön utakon jár a rapper, egyre bevállalósabb, idén egy itthon még gyerekcipőben járó stílusban próbálta ki magát. A „Nincs visszavonuló" videóklipje egy külön fejezetet érdemelne: extrém jelenetekkel, súlyos koreográfiával és lenyűgöző filmes trükkökkel vonz mindenkit a képernyőhöz.

A pøla trap-formáció után, PRIBELSZKI tavaly nyáron startolt szólóprodukciójával: első önálló trackjének, a „LIMIT"-nek pörgős verzéi arról árulkodtak, hogy a rapper féktelenül gyártja majd a nyílt tartalmakat, és a videóklip-készítés terén sem hagy lehetőséget a cenzúráknak. Norbi legutóbb mélypontjait is felfedte „Nem értem" címmel, 2022-ben pedig ismét robbantja a bombát.

„A drill itthon még viszonylag új műfaj, eredetileg Chicago-ból érkezett. Már régóta tartogattam a fiókban egy zenei alapot, ami stílusában és tempójában is ennek a vonalnak az elemeire épül, kerestem a megfelelő alkalmat és hangulatot, hogy újra elővegyem" – osztja meg a „Nincs visszavonuló" kiindulópontját Pribelszki Norbi. – „Tavalyi évben voltak nehézségeim, amiről legutóbbi dalomban tértem ki, most pedig ismét erőt gyűjtöttem és eldöntöttem, hogy 2022-ben leszámolok a felszínes „barátokkal", akik csak akkor keresnek, ha kell valami."

Norbi azt is elárulta, hogy ez az első olyan szólódala, amit a szerzéstől az utómunkálatokig ő készített teljeskörűen.
A szerzeményhez tartozó kisfilm a drill hagyományait viszi tovább, PRIBELSZKI legjobb barátaival – köztük a közkedvelt rapper, Hadas Alfréd is - együtt mutat fricskát. Akárcsak korábbi klipjeinél ismét LeHo Legacy ült a rendezői székbe: bandaháborút idéző részek, egykerekező motorosok és brutális snittek nyújtanak lenyűgöző képi aláfestést.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 188 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1431618.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 5 napja
Itt a recept, hogy mit kell csinálni, ha épp nagyon eleged van mindenből
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: