Új szerzeményével tér vissza A Dal-ba a közönségkedvenc BariLaci

 2022.02.09 19:07  |  livethemoment.hu  |   1042
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Sokak számára volt emlékezetes pillanat, amikor a „Féltelek." című, megindító dalával ült zongora elé BariLaci és mutatta be A Dal 2021 műsorában, milyen elemi muzikalitás lakozik benne. Az énekes-dalszerző egy rendkívül mozgalmas évet tudhat maga mögött és a maximum fokozatból idén sem tervez visszakapcsolni: máris egy új, érzelemdús zenével és klippel igyekszik előcsalogatni a bennünk rejlő táncost. Az „Elsétáltál"-t A Dal 2022 színpadán is láthatjuk, ahol tavaly ilyenkor bekerült a négy legjobb produkció közé az énekes.

Néhány éve, egész fiatalon figyelt fel rá az ország Az ének iskolája televíziós tehetséggondozóban, A Dal 2021 műsorában pedig már kész férfiként és profi előadó-dalszerzőként láthattuk viszont BariLacit. Azóta egyre több helyen szerepelt és saját szerzeményeinek repertoárja is folyamatosan bővül: tavaly mutatta be a lendületes „Messzire mennék"-et vagy a könnyedebb hangvételű, „Minden nap"-ot.

Az „Elsétáltál" sok tekintetben visszanyúl a „Féltelek." gyökereihez, hiszen Laci ismét mély, nehéz érzésekről írt, ám az új felvétel mégis a gyógyulás motívuma. A lelki építkezést leginkább a dallamvezetésben érezhetjük: szelíden indul, majd egy ritmikus groove kúszik be, ami teljességgel átveszi a kontrollt testünk felett és önkéntelen mozgásra késztet.

„Mindössze annyi a refrén, hogy „Elsétáltál", így a verzékben bontakozik ki leginkább a mondanivaló, ami egy fájdalmas szakítás utáni állapotról szól. A csavar a dalban az, hogyha egy magyarul nem értő külföldi hallaná, könnyen hihetné, hogy ez egy derűs szám" – árulta el Laci a rádióbarát újdonság hátterét, amely szövegírásában a díjnyertes szerző, Pajor Tamás, a hangszerelésben pedig Kelemen Huba is részt vett.

Az új felvétel videóklipje különleges mozgóképi megvalósítással készült, amely jól szimbolizálja a teljes elválás lépcsőfokait olykor tükörből felvillanó, fájó múltbéli percekkel, ám ahogy Laci lassanként épül, körülötte minden a helyére kerül és ismét lüktetni kezd a világ.

2022. február 12-én, este 19:35-től a Dunán ikonikus énekhangját ismét megmutatva lép A Dal 2022 színpadára Laci új szerzeményével élőben, teljes zenekari kíséretben.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 188 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1431706.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 5 napja
Itt a recept, hogy mit kell csinálni, ha épp nagyon eleged van mindenből
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: